пʼятниця, 17 вересня 2010 04:20

2040-го може початися Третя світова війна

Житомирянин 44-річний Микола Хоменко чотири роки спілкується з духами. Каже, власних духів мають не тільки люди, а й країни. Розказує про майбутнє України та її сусідів.

— Україна на карті схожа на курча. Вона дзьобом тягнеться до Європи, крила розпускає на Росію і Польщу, — розповідає Микола Іванович. — Дух України я викликав кілька разів. Це не вусатий дядько у стилі Тараса Шевченка. Являвся молодий хлопець із серцем назовні. Я запитував, що чекає нас у найближчі 10 років. Населення України зменшиться на 10 мільйонів. На життя президента робитимуть кілька замахів, але спецслужби відреагують оперативно. Віктора Януковича українці оберуть на другий термін. Він узурпує всю владу. Доки його не знімуть, ні до НАТО, ні у ЄС ми не вступимо.

Наступні три літа Україна горітиме. Від того все подорожчає у півраза. Долар виросте до 12 гривень, євро — до 15. Усе більше людей займатимуться аферами: будуватимуть фінансові піраміди, викуплятимуть акції, зароблятимуть на курсах валют. 2011-го подорожчають квартири. До 2015-го у державі вся освіта стане платною. До того часу поміняються п"ять міністрів освіти.

Росія за формою території схожа на рись, яка тягне пазурі до Європи. Її захід чітко схожий на рисячу морду. Вона трохи роззявлена, наче вічно на щось зазіхає. З боку Китаю у Росії хвіст підігнутий. Звідти рись накивує п"ятами. Дмитро Медведєв знову займе президентське крісло. Через п"ять років у Москві посадять третього Путіна. Зараз його вже готують до управління державою. Землю Росії зі сходу по Урал відбере Китай. За наступні два-три роки у світі утворяться кілька нових держав. Першими стануть Косово, Каталонія.

Білорусія — їжак, якого переїхав трактор. До 2012-го вона об"єднається з Росією. Олександр Лукашенко управлятиме країною до смерті. Проживе до 2020-го. Після нього Росія не дасть білорусам обрати президента. Третій Путін керуватиме з Кремля обома державами.

Польща схожа на черепаху. Їй треба співпрацювати з Чехією і Словаччиною, це її найкращі союзники. Через півстоліття у країні залишаться самі селяни. Решта виїдуть до Німеччини й Англії. Про причину гибелі Леха Качинського стане відомо через 10 років. Його брат кілька разів пробуватиме пробитися до влади, але для перемоги йому бракуватиме кількох відсотків. Ми покажемо кращий результат на Євро-2012. Через це можливі сварки з поляками.

Румунія має форму риби. Така сама німа і бездарна. Україні з неї нічого взяти. Країна бідна, але проіснує ще не одне століття.

Угорщина нагадує морського котика. Угорцям потрібна наша горілка. Ми обмінюватимемо її на угорські вина. Угорщина запропонує нам дешеві авіалінії, але Янукович від їхніх послуг відмовиться. Потім шкодуватиме.

Молдова надаватиме Україні дешеву робочу силу. За формою подібна до пацюка. Звикла підбирати зерно, коли врожай зібрали. Наші інвестори відкриватимуть там нові магазини та кооперативи. Там розбагатіє не один українець.

Українцям треба набратися терпіння. Кризовим стане 2014 рік. Після 2016-го прогнозую економічний та демографічний приріст. 2040-го може початися Третя світова війна. Їй вдасться запобігти, якщо винайдуть джерела енергії, що замінять нафту, вугілля і газ.

Зараз ви читаєте новину «2040-го може початися Третя світова війна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі