четвер, 26 серпня 2010 11:07

"За контрактом два роки не маю права вагітніти"

22-річна Ганна Пославська з Нової Каховки в грудні минулого року перемогла в українському відборі на конкурс краси \"Міс Всесвіт-2010\" й одразу почала готуватися до змагання. Ходила на світські заходи, щомісяця витрачаючи близько $2000 на одяг. Щодня працювала по 3 години в спортзалі, щоб не виглядати непримітно на тлі фігурних латиноамериканок. Підкачала м'язи на грудях і сідницях. Перед зустріччю з президентом конкурсу, мільярдером Дональдом Трампом, тиждень засмагала в Єгипті. За 10 днів до початку Ганна вилетіла до Лас-Вегаса.


13 серпня, п'ятниця. Нас поселили в найдорожчому готелі міста Mandalay Bay. Моя сусідка по кімнаті - канадійка Олена. Вона з Росії, тому ми швидко знайшли спільну мову. Я привезла чотири валізи одягу й косметики.

14 серпня, субота. Прокинулася о шостій ранку. Була на фотосесії в американського майстра Фаділь Беріші. Працювала з дизайнером Шеррі Хілл, яка пошила мені сукню з блакитного шовку. Її одягну на вихід у вечірніх сукнях.

15 серпня, неділя. Зустрілася з росіянкою Іриною Антоненко. Плаття для неї пошили на фабриці в Швейцарії, прикрасили золотими квітами. Витратила на нього 100 тисяч доларів. Із нею приїхали батьки, багато родичів і друзів.

16 серпня, понеділок. Ходила до однієї з кращих американських візажисток Ізабелли. Її послугами користуються Брітні Спірс і Дженніфер Лопес.

17 серпня, вівторок. Їздили в Shark Park. Дуже втомлена. Спала чотири години. Усюди супроводжує охорона. Дівчину з Іспанії оштрафували за те, що хотіла втекти від охоронців і зустрітися зі знайомими за межами готелю. Торік дівчину з Бразилії мало не виключили з конкурсу - купалася в басейні без шапочки. У готелі бояться, що волосся заб'є каналізацію.

18 серпня, середа. Встигла познайомитися з Міс США. Вона знялася в еротичній фотосесії, й це викликало обурення серед американців. У кількох телеефірах вибачалася перед нацією.

19 серпня, четвер. Уранці мала три зйомки. У Фаділь Беріші всім зробили боді-арт. Я була тигрицею. Після обіду підбирала купальник для шоу. Буду в білому або рожевому.

20 серпня, п'ятниця. Прокинулися о 4.30 ранку. Доки сонце не встало, знімали вітання в купальниках. Потім поїхали на прогулянку озером. Там теж фотографувалися. Вдалося покататися на водному мотоциклі. Зустрілася з власницею конкурсу \"Міс Всесвіт Україна\" Олександрою Ніколаєнко. Водила мене до свого спа-салону \"Олександра СПА\".

21 серпня, субота. Проходив аукціон національних сувенірів, усі дівчата привезли свої лоти. Я продавала вишиту власноруч картину. Гроші пішли на благодійність. Останні репетиції. Дала чотири інтерв'ю. Дві години була в спортзалі.

22 серпня, неділя. Знімали вихід у вечірніх сукнях. Усі нервують, тому часто збиваються. Дехто записується з десятого разу. Я все роблю правильно, поставили в першу лінію.

23 серпня, понеділок. Єдиний день, коли дозволили довше поспати. Прокинулася о 7.00. Увечері перемогу в конкурсі отримала 22-річна мексиканка Хімена Наваррете. Я стала третьою віце-міс. За умовами контракту два роки не маю права вагітніти й виходити заміж.

Зараз ви читаєте новину «"За контрактом два роки не маю права вагітніти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі