четвер, 18 березня 2010 20:23

"Не мають смаку дружини народних депутатів"

48 колекцій одягу сезону "Осінь-зима 2010-2011" продемонстрували дизайнери на Українському тижні моди у столиці. Він тривав із 10 по 17 березня.

Показ моделей Олесі Теліженко, яка шиє одяг для родини Віктора Ющенка, Раїси Богатирьової, Ніни Матвієнко, починається о 16.00. Подивитися на її колекцію прийшов співак Тарас Чубай із дружиною Ольгою. Вона на п'ятому місяці вагітності. Акторів Остапа Ступку і Володимира Горянського супроводжують доньки.

У першому ряду сідає телеведуча Маша Єфросиніна. Вона щойно з пологового будинку N5, де минулого тижня її 24-річна сестра Ліза народила екс-президенту Ющенку онуку.

- Єлизавета сказала, що назве доньку Варварою - на честь матері Віктора Андрійовича.

Неподалік Єфросиніної вмощується плавчиня Яна Клочкова, 27 років. Уперше за п'ять місяців вагітності вона в білому. Досі носила чорні сукні й кофтини.

- Білий одяг зараз у моді. Хочу, щоб моя дитина навіть у животику почувалася модною. Я обрала пологовий будинок. Вагалася між п'ятим і сьомим і зупинилася на останньому.

На середньому пальці правої руки Яни виблискує каблучка з білого золота. Її на 8 Березня подарував 26-річний грузинський бізнесмен Леван Ростошвілі.

- Про весілля поки що не думаємо. Готуємося до народження дитини, - каже Клочкова. - Леван часто дзвонить із Грузії. Обіцяв приїхати, коли народжуватиму.

Під час показу Олесі Теліженко чоловіки-моделі виходять на подіум у широких куртках і сорочках. Дехто в шортах до колін поверх штанів. У моделей однакові зачіски та борідки. Завершують дефіле співаки з гурту "Гайдамаки". Вони в одязі від дизайнерки.

- Я хочу захистити чоловіків від жіночності та стилю унісекс, - пояснює модельєр. - Прагну повернути світу модного, але мужнього чоловіка.

Львів'янка Ірина Горобчук приїхала до столиці на три дні. Свою колекцію покаже на Львівському тижні моди у квітні.

- Бути персональним дизайнером однієї зірки - небезпечно і невдячно, - розповідає. - Цілий рік одягаєш із голови до ніг, формуєш її образ, а вона захоче повипендрюватися, одягне якісь резинові чоботи чи широку червону майку й опозориться на півроку. Не мають смаку дружини народних депутатів. У них повні шафи одягу, а вдягтися не вміють. Увечері, як збираються на вечірку, дзвонять мені. Я знаю, що в них є, і раджу, яку надіти білизну, як підібрати панчохи, яким кольором намалювати нігті. Одна пєвіца недавно приїхала у Львів на концерт у рожевому береті, зеленому сарафані й фіолетових туфлях. Прийшла до мене на примірку. Боюсь її критикувати, бо образиться, а я втрачу клієнтку.

Зараз ви читаєте новину «"Не мають смаку дружини народних депутатів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі