четвер, 27 січня 2011 16:39

Через два роки відкрию музей маленьких грудей

 

27-річна співачка Ольга Полякова називає себе суперблондинкою. Бере участь у шоу "Хто проти блондинок?" на Новому каналі. Сім років одружена з фінансистом Вадимом. Його прізвище приховує. Має доньку Марію, 5 років. Називає її Маньою. Батьки Ольги живуть у Москві. Батько Геннадій Валерійович викладає в Дипломатичній академії, був послом в іспаномовних країнах. Мати Світлана Іванівна - дитячий лікар.

Сміялася

Позавчора, коли новий знайомий порівняв мене із Леді Гагою. Ми обидві блондинки і любимо епатажно одягатися, але ноги у мене довші. Я взагалі багато сміюся. Збираю анекдоти про блондинок. Мій улюблений: "Лікарі вирішили дослідити мозок блондинки. Заглянули їй у голову - а там одна маленька ниточка. Розрізали - вуха й відвалилися".

Ображалася

Сьогодні вранці. По телевізорі один "звєздун" сказав, що мій мозок повністю пішов у ноги. У мене вони справді найдовші в українському шоу-бізнесі: 120 сантиметрів при зрості 180. Але мозок такий же гарний, як і ноги.

Відчула: щоб не осоромитися, треба їхати додому

Напивалася

На початку серпня на вечірці. Святкували день народження друга. Мені багато не треба. Після третього фужера шампанського захотілося танцювати, після п'ятого - подзвонила своєму водієві. Відчула: щоб не осоромитися, треба їхати додому. Дорогою випила ще один міцний коктейль. Поки піднялася на п'ятий поверх, півгодини співала. Вранці сусіди на дверях моєї квартири повісили шматок паперу з написом: "Прекратите выть по ночам". Наступного вечора також верталася напідпитку. І співала ще голосніше. Аби всі знали, що живуть по сусідству із зіркою.

Бачила сон

Минулого тижня наснилося, що на мобільний мені дзвонить Стівен Спілберґ. Запрошує знятися у своєму новому фільмі в головній ролі. Пообіцяв прислати сценарій, але коли я заговорила про свій гонорар, поклав слухавку. Потім цілий день ходила з поганим настроєм. Я ж природжена актриса: у 7 років знялася в "Єралаші", а нещодавно - в російському серіалі "Жаркий лід".

Займалася спортом

Учора. Ходжу в спортзал тричі на тиждень. Дуже люблю стрибки через козла. А ще двічі на тиждень відвідую басейн.

Була у перукарні

Півмісяця тому. Підстригала кінчики волосся. Думаю на кілька днів перефарбуватися у брюнетку. Щоб подивитися, чи від того стану розумнішою.

Була у лікаря

Два місяці тому. Ходила до дієтолога, бо поправилася на 6 кілограмів. Особливо в сідницях. Груди теж стали більшими. А моєму чоловікові подобаються малі. Зараз вони рідкість, бо всі понадували собі цицьки. Через два роки відкрию музей маленьких грудей.

Просила вибачення

Торік у листопаді в одному інтерв'ю порівняла групу "ТІК" із чаркою, Ані Лорак - з турецьким обігрівачем, Світлану Лободу - з пательнею. Усі так образилися, що перестали вітатися зі мною на вечірках. Тоді я у своєму блозі вибачилася перед ними.

Потратила велику суму грошей

Минулими вихідними, коли ходила на шопінг. Зняла з карточки 10 тисяч гривень, які заробила за три програми "Хто проти блондинок".

Їздила у село

Торік навесні для зйомок у реаліті-шоу "Дольчевіта Капут". З екс-учасницею "Фабрики зірок" Елізабет Анум-Дорхусо місяць жили в глухому селі. Було нестерпно. Все смерділо, комарі кусали, навіть у туалет сходити боялася. До Києва повернулася брудна як свиня. Щоб відмитися, добу сиділа в джакузі.

Давала хабара

2008-го - даїшнику. Їхала на BMW з відкидним верхом. Перевищила швидкість і обігнала машину з даїшниками. Вони довго сигналили услід, але я не зупинялася. На посту мене зупинив сутулий дядечко у формі. Попросив права, а я їх забула вдома. Дала йому 100 гривень.

Цілувалася

Сьогодні зі своїм чоловіком - коли збиралася на концерт. Він у мене дуже пристрасний. Голову налисо голить, бо мені так подобається.

 

Зараз ви читаєте новину «Через два роки відкрию музей маленьких грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі