четвер, 24 лютого 2011 16:45

"Якщо люди не мають чим здивувати, вони починають роздягатися"

О п'ятій вечора перед столичним палацом "Україна" розстеляють червону доріжку. Тут готуються зустрічати номінантів премії "Найкрасивіші люди - 2010". Їх підвозять білим лімузином. Першими приїжджають кілька маловідомих дизайнерок і рестораторок. Фотографи їх ігнорують, але ті продовжують крутитися перед камерами.

Номінанти заходять парами. Верхній одяг знімають при вході, віддають охоронцям, помічникам або просто кладуть на паркет. Позують у вечірніх нарядах. У шубах перед фотокамерами усміхаються співачка 63-річна Ніна Матвієнко з донькою Антоніною.

17.40 у чорній напівпрозорій сукні, крізь яку видно великий живіт, заходить вагітна співачка Світлана Лобода, 28 років. Глядачі, розглядаючи відвертий наряд, перешіптуються, що вона без білизни.

- Дивна ця Світлана. Кажуть, батько дитини - танцюрист, який із нею виступає на сцені. Він і заміж пропонував вийти, але вона відмовилася. Хоче виховувати дитину сама. Феменістка чи шо? - шепче дівчина-студентка подружці.

О 17.50 з'являється російський стиліст ?-річний Сергій Звєрєв. Із Москви привіз сина Сергія, 14 років. Обоє у чорних костюмах і черевиках на високих платформах.

- Це єдиний захід, організований справді елітно. На нього престижно прийти, потусуватися. На інших подивитися і себе показати, - каже Звєрєв.

Спостерігає, як о 18.00 до "України" рядком заходять співачки Мілоская, Тіна Кароль, Марта, Альоша, Катя Бужинська та Еріка. Фанати знімають їх на мобільні телефони.

- Усі намагаються оголити ноги і груди. Мабуть, помітно погладшали за зиму, тому акцент на животах не роблять - коментує їхній вигляд Звєрєв. - На жодній не помітив бюстгальтера. То мабуть така мода в Україні, спідню білизну лишати вдома. Якщо люди не мають чим здивувати, вони починають роздягатися.

Доки артисти шукають свої місця в залі, прошу Звєрєва оцінити зовнішній вигляд чоловіків. У більшості вбрання відрізняється лише кольором сорочки. Помічає подібні костюми у співаків Матіаса і Мєха.

- Більшість прийшли у дешевих костюмах і фраках на прокат. Костюм - це не плаття, хоч який одягни, аби гарно сидів. Головне - взути дорогі туфлі. Бо чоловіка зустрічають по ногах. Українські чоловіки доглядають за собою краще за жінок. Волосся з носа і вух вищипують, роблять манікюр і маски для обличчя. Навіть пахнуть краще. В який салон не зайду, всюди чоловіки сидять. У ресторанах за чашкою кави - теж чоловіки. Таке враження, що працюють одні жінки.

Захід мав розпочатися о 19.00 але початок затягнули до 19.50. Глядачів зазивають до зали, але більшість топчуться біля червоної доріжки і замовляють напої у буфетах. За 100 г "Таврійського коньяку" правлять 60 грн, за "Хенесі" - 260. Швидше розкуповують бутерброди з ковбасою по 15 грн. Ними мами годують зголоднілих дітей. Вдвічі дорожчі з червоною рибою беруть неохоче.

Українські чоловіки доглядають за собою краще за жінок. Волосся з носа і вух вищипують, роблять манікюр і масочки для обличчя. Навіть пахнуть краще

Ближче до десятої вечора ведучий Іван Ургант починає концерт. Найкрасивішими українцями оголошують співачку 29-річну Віру Брежнєву і телеведучого, педіатра Євгенія Комаровського, 50 років. Результати підбили за голосуванням, що на сайті журналу Viva тривало кілька місяців.

- У подібного роду конкурсах часто перемагають не ті, хто справді красивий, а люди, які перебувають на піку слави, - пояснює один із продюсерів. Прізвища просить не вказувати. - Ім'я Комаровського теж повсюди на слуху. Його обожнюють мільйони українських мам. Телепрограму переглядають в інтернеті, порадами діляться на жіночих форумах. У нас на естраді є і страшніші, тільки ніхто про це не говорить. Так, вибачте, чоловік уже півстоліття прожив.

Брежнєва від коментарів після церемонії відмовилася. З донькою і матрі'ю поїхала святкувати перемогу вдома. Комаровський виходить із зали розпашілий, правою рукою поправляє метелик, лівою тримає подаровану статуетку.

- Думаю, ви розумієте, що я зовсім з іншої пісочниці. Красивим себе, звичайно, не вважаю. Я - розумний, це набагато важливіше. Думаю, дружина мене не ревнуватиме. Вона вже через таке пройшла. Я ж після закінчення інституту прийшов до лікарні, де на одного лікаря було по кілька медсестер.

Лікар із сім'єю живе у Харкові. До Києва приїжджає на зйомки програми "Школа доктора Комаровського". Запитую, чому не привіз на церемонію дружину.

- Хоч хтось у сім'ї повинен виходити в магазин спокійно. Раніше я тільки в Харкові не міг спокійно ходити по вулицях, а зараз по всій Україні. Для мене це, повірте, особиста трагедія.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо люди не мають чим здивувати, вони починають роздягатися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі