вівторок, 14 липня 2020 16:39

"За рік у країні все потроху розвалюється"

Державне управління справами за 41 530 гривень орендувало велосипеди, на яких президент Володимир Зеленський із представниками кількох ЗМІ катався на День журналіста, 6 червня. Їздили президентською резиденцією в селі Залісся Броварського району на Київщині. Інформацію про закупівлю оприлюднили 1 липня. День оренди такого ровера в Україні коштує 400 гривень

  Олекса Шалайський, 53 роки, журналіст
Олекса Шалайський, 53 роки, журналіст

Якби історія сталася під час виборів або на початку президентства, сприйнялася би добре – молодий глава, велосипеди. За рік У КРАЇНІ ВСЕ потроху РОЗВАЛЮЄТЬСЯ. І ця зустріч вже ВИКЛИКАЄ РОЗДРАТУВАННЯ. ЗЕЛЕНСЬКИЙ цього не розуміє. Думає, що будь-який нестандартний підхід – це круто.

Подібні речі використовує президент Росії Володимир Путін – плаває з батискафом, літає з птахами. Попередні лідери Венесуели у прямих ефірах пеленали дітей.

Проглядаються підходи часів Януковича. Він робив це спонтанно (2011-го бігав по пеньках перед журналістами в резиденції "Межигір'я". – Країна), а в Зеленського такі речі заплановані та проговорені. Як сценарій.

Україна ще не мала президента, який настільки системно використовує фішечки. Не розуміє, що це вже не працює. Люди хочуть іншого, а не "близькості до себе".

На ДУСю не вистачає суспільної уваги, бо В КРАЇНІ БАГАТО ГАЛУЗЕЙ, ДЕ МОЖУТЬ КРАСТИ ВЕЛИКІ ГРОШІ.

Вічне прокляття управління – Житомирський лікеро-горілчаний завод. На ньому завжди заробляли чималі кошти, ніхто не перевіряв. У часи Януковича підприємство було осередком нелегальної горілки. Є ще маса санаторних об'єктів.

Ні економічного, ні адміністративного сенсу держуправління справами не має. КОЖНА ВЛАДА ОБІЦЯЄ ЯКЩО НЕ РОЗІГНАТИ, ТО ЗМЕНШИТИ ДУСЮ. Та важко різати курку, яка носить не золоті, але срібні яйця. Покруч залишатиметься. Хоча ще 2014-го була розписана схема: практично вся нерухомість передається у Фонд держмайна. Там вирішують, що з нею робити – продавати чи орендувати. Держуправління справами мало стати адміністративним відділом – хтось же мусив ручки закуповувати. Ситуація може змінитися за іншого президента. Не раніше

Зараз ви читаєте новину «"За рік у країні все потроху розвалюється"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі