четвер, 19 серпня 2010 11:05

Вони ж просрали Україну! І замість того, щоб застрелитися, продовжують видавати трактати про те, як розбудувати державу.

Вони ж просрали Україну! І замість того, щоб застрелитися, продовжують видавати трактати про те, як розбудувати державу.

Іван ГАВРИЛЮК, 61 рік, народний артист України

"Я ненавидів і ненавиджу комуністів не лише через те, що вони знищили мільйони людей у своїй же країні. Вони породили нове плем'я - не народ, не населення, а таке собі ВОНО. Воно породило іще ВОНІШЕ, а ті - іще ВОНІШЕ. І тепер нами керують. Це безликі обличчя, які побачиш і більше не згадаєш. Таким добре було жити за будь-якої влади - і за Гітлера, і за Сталіна. Вони отримували ордени та почесні місця на Байковому цвинтарі за Кравчука, за Кучми, за Ющенка. Отримуватимуть і за Віктора Федоровича.

А мені було зле за будь-якої влади. Навіть на рідній Галичині - і крали, і брехали, і хабарі давали. Зараз там із такими вітаються, руку тиснуть. Вони ж просрали Україну! І замість того, щоб застрелитися, продовжують видавати трактати про те, як розбудувати державу.

Єдиний вихід для нормальної людини - працювати над собою. Будувати Україну в себе на подвір'ї".

Зараз ви читаєте новину «Вони ж просрали Україну! І замість того, щоб застрелитися, продовжують видавати трактати про те, як розбудувати державу.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі