четвер, 25 листопада 2021 09:51

У 90 відсотках випадків травматична зброя отримана за корупційними схемами

В Україні пройдуть навчання з територіальної оборони поблизу кордонів із Білоруссю. До них залучать власників травматичної зброї. Більшість із них належать до громадських формувань з охорони порядку та державного кордону.

"У країні видано понад 200 тисяч таких стволів. Мають бути підняті реєстри", – заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

  Геннадій МОСКАЛЬ, 70 років, колишній голова Луганської та Закарпатської облдержадміністрацій
Геннадій МОСКАЛЬ, 70 років, колишній голова Луганської та Закарпатської облдержадміністрацій

Формування допоможуть утримати контроль над кордоном, кажуть у Державній прикордонній службі. Натомість юристи зауважують, що учасники громадських організацій можуть писати заяви про вихід із них, аби не їхати на навчання. Зброя притому залишиться в них.

У 90 відсотках випадків травматична ЗБРОЯ ОТРИМАНА ЗА КОРУПЦІЙНИМИ СХЕМАМИ в самому Міністерстві внутрішніх справ.

Якщо людина входить у громадське формування з охорони порядку і держкордону, то отримує право на неї. Але ніхто участі в житті таких організацій не бере. Вони липові.

Міністр не розбирається в тому, про що говорить. Тільки робить гучні заяви – про перекриття кордону парканом за 17 мільярдів і стрілянину по мігрантах на ураження. Але вони не збираються в Україну. Хочуть в Європу.

у таких зборах немає необхідності. Розмови про них лише відволікають увагу від війни на Донбасі. КРАЩЕ РОЗІБРАТИСЯ З ПРИВАТНИМИ АРМІЯМИ й незаконними формуваннями, які є зараз. Їх потрібно роззброїти.

Україна не готова до закону про зброю. В нас високий рівень злочинності, вбивств і розстрілів. ЛЮДИ – В ДЕПРЕСІЇ ТА ЗЛИДНЯХ. Не можна їм роздавати короткоствольну зброю.

Зараз ви читаєте новину «У 90 відсотках випадків травматична зброя отримана за корупційними схемами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі