середа, 03 червня 2015 18:04

Путін - людина без емоцій

Лідери 24 держав відмовилися від запрошення на парад з нагоди 70-річчя Перемоги над нацистською Німеччиною у Другій світовій війні. Він відбудеться 9 травня на Красній площі в Москві. Погодилися приїхати перші особи 18 країн, зокрема В'єтнаму, Індії, Киргизстану, Куби, Монголії, Південної Африки, з європейських - Боснії і Герцеговини, Македонії, Сербії, Чехії.

Обіцяють наймасштабніший у сучасній російській історії парад. У ньому візьмуть участь понад 15 тисяч осіб і близько 200 одиниць військової техніки

  Андрій КУРКОВ, 53 роки, письменник
Андрій КУРКОВ, 53 роки, письменник

Дипломатія - така річ, у якій середній палець руки можна замінити на відмову від візиту. Означає це приблизно одне й те ж саме.

Володимир Путін був готовий до такої поведінки цивілізованого світу. Після загарбання Криму й политого кров'ю Донбасу до нього НІКОЛИ НЕ СТАВИТИМУТЬСЯ ТАК, ЯК РАНІШЕ. На параді Перемоги Путіну достатньо генсека ООН Гі Муна - його зніматимуть усі камери - і лідерів країн, які не кожен знайде на карті. Головне, щоб вони захоплено говорили про велику державу Росію. А народу розкажуть, що лідери Європи не приїхали під тиском Америки. Путін - ЛЮДИНА БЕЗ ЕМОЦІЙ, вихованець КДБ. Використовує удари проти тих, хто їх завдає. Таким чином гуртує своїх виборців. Тому що більше ізолюватиме Росію від Заходу, то довше триматиметься при владі.

Зараз ви читаєте новину «Путін - людина без емоцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі