вівторок, 04 жовтня 2011 18:54

ПРО ЩО Б ЛЮДИ НЕ ГОВОРИЛИ - МОВА ЗАВЖДИ ПРО ГРОШІ

 

Народний депутат від Партії регіонів генерал-лейтенант міліції Василь Грицак збирається внести в парламент законопроект про реформу Міністерства внутрішніх справ. У ньому пропонує перейменувати міліцію на поліцію та на місцях - жандармерію. Про якісні зміни Грицак обіцяє розповісти до кінця року.

Це стане 22-м напрямком, реформувати який узялася нинішня влада

Сергій ТЕРЬОХІН, 48 років, народний депутат від БЮТ

Серед законів Мерфі є такий: ПРО ЩО Б ЛЮДИ НЕ ГОВОРИЛИ - МОВА ЗАВЖДИ ПРО ГРОШІ. У нашому парламенті є кілька унікальних істот, яких він повністю стосується. Якщо під якимось законопроектом стоїть їхній підпис - я шукаю правду за цим правилом.

Минулого тижня той же Грицак придумав запровадити біометричні паспорти. Це 7-8 мільярдів гривень на рік. Після такого можна перейменовувати міліцію хоч на поліцію, хоч на жандармерію.

НИНІШНЯ ВЛАДА ДІЄ ЗА ПРИНЦИПОМ: ЩОБ ДОБРЕ ЗАРОБИТИ, ТРЕБА, ЩОБ ПЛАТИЛИ ПОТРОХУ, АЛЕ ВСІ. Тому й підвищують страховки на машини, приймають закон про те, що можна забрати квартиру з іпотеки в людини, яка місяць не проплатила кредит. Тому й міняють податкове та пенсійне законодавство.

Із жандармерією те саме. Знадобиться багато нових форм, шевронів, посвідчень. Теж непогані гроші.

У нормальних країнах процес змін постійний: міняється покоління - під нього трансформуються й правила. І змінювати їх мають молоді люди, а не старі пердуни, які називають себе реформаторами. Влада каже, що проводить понад два десятки реформ. Але НАЗВІТЬ ХОЧ ЩОСЬ МАЛЕНЬКЕ, ЩО ЗМІНИЛОСЯ НА КРАЩЕ. У БУДЬ-ЯКІЙ СФЕРІ. НЕМА ТАКОГО.

Зараз ви читаєте новину «ПРО ЩО Б ЛЮДИ НЕ ГОВОРИЛИ - МОВА ЗАВЖДИ ПРО ГРОШІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі