четвер, 26 серпня 2010 10:45

Підвищенням намагаються підняти його авторитет серед міліцейського складу

21 серпня президент Віктор Янукович присвоїв звання генерал-лейтенанта міліції міністрові внутрішніх справ Анатолію Могильову. Досі той був генерал-майором.

Вадим КАРАСЬОВ, 54 роки, політолог, директор Інституту глобальних стратегій

"Ну якось не вписується в традиції пострадянської української бюрократичної ієрархії, щоб міністр внутрішніх справ був лише генерал-майором. Звання ж має відповідати статусу! Навіть у міліції є генерал-лейтенанти, генерал-полковники, а діючий міністр був лише генерал-майором... Несолідно! Підвищенням намагаються підняти його авторитет серед міліцейського складу.

Коли з позаторішніх полковників роблять міністрів, а тоді й генерал-лейтенантів, це формує абсолютну лояльність до керівників держави. І навряд чи тепер удасться знайти відданішого президентові члена уряду, ніж Могильов. Його можна посварити за помилки, за погану українську, але просто так макіївськими кадрами не розкидаються! У чутки про його можливе звільнення я не вірю".

Зараз ви читаєте новину «Підвищенням намагаються підняти його авторитет серед міліцейського складу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі