середа, 17 листопада 2010 18:53

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Мені 18 років, а трьох зубів уже нема - двох задніх знизу й одного зверху. Коли сміюся, рукою прикриваюся. Передні взагалі перепломбовані по кілька разів. Хоча в батьків зуби хороші, тато дотепер горіхи ними лущить. Неправду кажуть лікарі, що то люди винні, бо не доглядають. Змалечку чищу, полощу всім, чим можна. Толку - нуль.

Олена, Пустомити на Львівщині

Повидаляла кутні зуби, щоб мати красиві вилиці. Подруга порадила. Сама вирвала шість. Після цього почалися проблеми з жіночими органами, шлунком. Стала дратівлива. Заліковую травами. Вилиці таки з'явилися, але виглядаю тепер років на 40.

Каріна, 28 років, Київ

Мій дід носив протези. На ніч клав у стакан із водою, ставив його на підвіконня. Якось до нього приїхав родич. Повечеряли тюлькою з "мундєркою", лягли спати. Вночі гостю захотілося пити. Встав, намацав на підвіконні стакан із водою й випив півсклянки.

Тетяна НАКОНЕЧНА, 66 років, Сміла Черкаської області

Серед проектів Януковича найбільше чекаю на доступне житло. Якщо виконає хоча б цю обіцянку, заповажаю. Із 2004-го стою в черзі на квартиру за програмою молодіжного кредитування. Мешкаємо з дружиною, 4-річною донькою та 1-річним сином разом із батьками в двокімнатній "хрущовці". Працюю менеджером зі збуту вікон та дверей. Навіть до кризи кредиту не могли взяти.

Юрій, 32 роки, Львів

Іван Малкович описує "незабутнє" спілкування його університетського професора Олександра Білецького з Григорієм Кочуром, свідком якого він був у середині 1970-х. Але ж Білецького звали не Олександром, а Андрієм. Академік Олександр Білецький, батько Андрія, помер іще 1961-го.

Сергій

Є в мене подруга дитинства Альона. Виросли на одній вулиці, сиділи за однією партою. Колись домовилися: хто перший піде під вінець, візьме іншу за дружку. Альона першою виходила заміж. Але мене дружкою не взяла. Довго не хотіла казати, чому. Зрештою зізналася: мої 72 кілограми зіпсують весільні фотографії. Вона, мовляв, худенька, а я - на весь кадр.

Валентина РОМАНОВА, 22 роки, селище Турбів Вінницької області

Нас із мамою роздратувала жінка, яка шукала чоловіка через шлюбну агенцію. Зустріла кількох - і всі не підійшли. Може, сама не знає, чого хоче? Нам найбільше сподобався, який щодня квіти дарував і закохався в неї. Головне для жінки, щоб чоловік по-справжньому любив. А вона якоїсь "іскри" шукає. Пристрасть - це добре в молодості, а для сімейного життя треба надійність та спокій.

Марія ГОНЧАРУК, 32 роки, Вінницька область

Дуже подобається творчість Костянтина Меладзе. За що не візьметься - скрізь має успіх та гроші. Але якось бачила передачу, де журналіст спитав його про роман Валерія Меладзе з учасницею "ВІА Гри" Альбіною Джанабаєвою. Він відповів, що за таке питання дасть йому в морду.

Ірина, 22 роки

Було би цікаво почитати про забаганки наших зірок. Кілька разів бачив у Івано-Франківську білий лімузин. Кажуть, то народного артиста Степана Гіги. У нього нібито дуже суворі вимоги й до гримерок, і до їжі. Нехай іще хтось розкаже про забаганки патріарха Кирила.

Володимир ФЕДОРЕНКО, 62 роки, Вінницька область

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі