вівторок, 20 листопада 2012 18:37

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Колись дивився передачу – чому жінкам не місце в армії. Один із учасників встав і дав ляпаса жінці-експерту. Та в ґвалт: "Та ви що? Нема аргументів, то ви силу застосовуєте?" Чоловік у відповідь: "Це і є мій аргумент. Бо мужик не волав би, а дав здачі".

Дивак

У Сокільниках піді Львовом люди виступили проти сільського голови. Хочуть, аби він склав повноваження. Кажу: "Народ, так ви ж самі його обрали". ­Відповідають: "Ми не знали, що він такий неосвічений хапуга. Раніше був порядний – працював водієм маршрутки, у вільний час пляцки на весілля возив".

Петро Миколайович, 65 років

Люди голосували за УДАР і "Свободу" не як за опозицію. А тому, що це – нові партії.

Київ

Цікаво, як можна одружитися з американцем, жити в Китаї і щиро переживати за Україну?

Іван, Умань

Мене в дитинстві водили стригтися до сусідки. Щоразу вона ранила мені вуха. Але батьки на те не зважали, бо брала усього 3 гривні за роботу.

Дмитро

Мій перукар каже, що жінка чоловіка може зрадити і той не взнає, а свого перукаря – ні. Він одразу помітить.

Інна

Як навчався в Одесі, не раз стояв із прапорами "регіоналів". Навіть у Київ їздив. Давали 100 гривень. Щоб у ­Одесі студенту заробити стільки, треба розвантажити дві фури.

Артур, 23 роки, Кіровоград

Спостерігав на днях ситуацію:

на виході із супермаркету спрацювали "пищалки". Жінка років 50 зупинилась і до неї одразу прибігли двоє охоронців. Вимагали все із сумки викласти на стіл. Жінка відмовилася, почала репетувати. Зібрався натовп. Інша, такого самого віку, каже: "От не дають людям спокою. Нема на всіх їх ­Мазурка". Потім виявилося, що таки вкрала дешеву китайську туш.

Олександр БОРІНСЬКИЙ, 25 років, Одеса

Бачила відео, як китайські школярі вчать англійську. Повторюють хором цією мовою: "Я знатиму англійську досконало, бо від цього залежить моє щасливе життя". А в українських школах її вчать із мотивацією "раптом колись пригодиться".

Аліса

Їду в трамваї, дівчина говорить по телефону: "Макс, ти чьо? Думаєш, один браслетик подарував, і все, я вже твоя навіки? За мене боротися треба, ясно? Я тобі не дєшовка якась, що на всьо згодна. ­Карочє, Макс, не грузи. Пока. Будеш себе по-мужськи вести, тоді дзвони". Тут же обертається до подружки і заявляє: "Ясно, як із ними треба? Отак-то. Тепер Макс прийде з колєчком прощєнія просити. А може, йому ще й сумочку фірмову закажу".

Анастасія ТОПЧІЙ, Вінниця

Довелося на 10-сантиметрових підборах тікати від дружини мого коханця. Виходжу з роботи, а тут – вона. ­Біжить, сумкою розмахує, піна з рота. Я навтьоки. Це бачили колеги. Потім довго мене підколювали. Коханець таки покинув родину. Ми одружилися. Але щастя в нашій сім'ї нема.

Оксана

Вчителька в Китаї отримує 1200 доларів. Я теж стільки отримую, тільки в гривнях. І зарплату затримують уже на три тижні.

Алла

Навчалася в інституті з дівчиною з Дагестану. Вона починала навчання у себе вдома. Зустрічалася з хлопцем, збиралася заміж. Коли він оженився з іншою, намагалася повіситися в туалеті. Вчасно мама знайшла. Доньку відправили вчитися до Львова, аби змінила обстановку.

Леся МУХА, 35 років

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі