вівторок, 06 листопада 2012 19:44

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Купив батькам на срібне весілля два квитки по 750 гривень на концерт ­Scorpions у Львові. Початок був о 19.00, тому на 21.30 у ресторані забронював столик. Концерт закінчився о 22.30, ще таксі чекали до півночі. Свято не вдалося.

Володимир ЗАГАЙНИЙ, 24 роки, Львів

Друг сім років займався тайським боксом. Виборював призові місця на чемпіонатах. Увечері повертався додому. Побачив, як двоє хлопців намагалися пограбувати дівчину. Втрутився. Обидва потрапили до лікарні. Друг відсидів рік, ще два лишилося.

Маркіян ЛЕЛЕКА

За студентські роки встиг попрацювати вантажником – на кораблі, базарі, складі, в магазині, актором у масовці, фотографом, слюсарем, штукатуром, рерайтером, копірайтером, промоутером, кур'єром.

Артур, 27 років, Кіровоград

Підробляла в туристичній фірмі. Збирала групи на море. Розписувала людям усі принади. Заробила нормально грошей, ще й фірма запропонувала безкоштовну поїздку разом із групою, що набрала. Комфортабельний автобус із кондиціонером виявився старою розвалюхою. За житло не було жодних домовленостей. Селили, куди прийдеться. Увесь час люди ходили лаятися зі мною. То був найгірший відпочинок у моєму житті.

Ірина, 31 рік

Мамина знайома працювала на м'ясокомбінаті. Щодня після роботи проносила через прохідну шматок м'яса на вечерю. Замотувала його в целофановий пакет і міцно прив'язувала до ноги вище коліна. Ходила у просторих спідницях, тому охоронці не помічали. Якось пакет прорвався, і по нозі потекла кров. ­Сказала, що в неї критичні дні. Наступного ранку над жінкою сміявся весь цех.

Сергій

Вчився в університеті на юриста. Після роботи складав меблі. Зараз відкрив невеличку меблеву фабрику.

Юрій ПОЛІЩУК, 26 років, Луцьк

Роксолана – не перша дружина, яка народила Сулейману сина. Коли вона з'явилася в гаремі, султан мав вже дорослого сина ­Мустафу. Роксолана потім звинуватила його в державній зраді. Сулейман повірив і стратив сина. Розчистивши тим самим шлях до престолу нащадку Роксолани Селіму, якому ­турки дали прізвисько Мест, тобто п'яниця.

Антиоранж

Подруга Ірина жила три роки у Франції. Працює зараз у Львові екскурсоводом. Організовує французам і канадцям екскурсії містом. За годину бере 30 євро. Домовляється з продавцями кав'ярень і сувенірних крамниць. Ті віддають їй 5 відсотків суми, на яку туристи скуповуються. За місяць заробляє не менш як 300 євро.

Олеся ДОНЕЦЬ, 31 рік, Львів

Мій дід танцював вальс із великим чорним псом Тарзаном. Брав собаку за передні лапи й наспівував мелодію. Тарзан ставав на задні, а передніми спирався дідові на пузо.

Аліна

"Шахтар", може, й хороша команда – зрештою, всюди є бразильці. Але новою народною командою, як "Динамо", їм ніколи не стати.

Володимир, 35 років, Житомир

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі