четвер, 17 березня 2011 13:07

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

У мене ініціали складаються у "ЧМО". Спочатку ображався, коли так називали, потім звик. Протягом життя поміняв кілька прізвиськ, а це постійно зі мною. Лише при дітях забороняю друзям так мене називати.

Мирослав, 41 рік, Ужгород

У школі називали Чингачгуком, бо мала веснянки. Казали: "Чингачгук - вождь краснорожих". Дуже через це комплексувала. Зараз працюю фотомоделлю, прізвисько так і залишилося зі мною. А веснянки у бізнесі вважають моєю родзинкою.

Лілія, 22 роки, Київ

У грудні захворів син. Викликала лікарку. Кажу: "Підніметеся на другий поверх, перші двері ліворуч". Сиджу, чекаю. Годину нема, півтори. Злість взяла. Вдяглася, пішла до амбулаторії сама. Кричу з порога: "Як так можна, дитина горить, ви обіцяли прийти!" А лікарка: "Шановна, я 20 хвилин у перші двері ліворуч дзвонила, стукала, ніхто не відчинив. Розвернулася й пішла". Мені так соромно стало. Наші двері - праворуч.

Христина ПАВЛЮК, 27 років, Оброшино Львівської області

Я теж іноді плутаю ліво і право, але жінкам легше адаптуватися до незнання чогось, ніж чоловікам. Кілька років тому ми в село тягнули газ. Батько порадив чоловікові не купувати нову плиту, а "розширити форсунки у старій". Чоловік не знав що таке оті "форсунки", тато вспилив: "Що ти за мужик, що такого не знаєш?" Він дуже образився, а потім розібрав ту кляту плиту по болтах. Тепер не тільки знає де форсунки знаходяться, а й вважає себе "мужиком".

Олена МУЛЯР, Жмеринський район Вінницької області

На лівій руці маю рубець, за ним і орієнтуюся. На правій - родимка на зап'ястку.

Ганна, 24 роки.

Знайомі пару тижнів тому літали до Ріо-де-Жанейро. Були на вуличному концерті, дуже подібному на карнавал. Сказали, що їм страшенно не сподобалося. Мовляв, нагадує непрофесійний виступ у сільському клубі. Чоловіки - в кольорових трусах, танцювали погано, а співати взагалі не вміли. Оголені по пояс жінки були схожими на проституток, а не танцівниць. Серед натовпу постійно бігали чумазі хлопчики, хапали за руки і щось викрикували.

Сергій, 22 роки, Полтава

Здається, в нас ніколи не буде гідного суспільства, якщо хоча б пару разів не організуємо відкриті судові процеси над так званими міліціонерами.

Володимир, 35 років

Недавно говорив зі знайомим правозахисником. Він розповів, що в міліції є цілі списки націоналістів та тих, хто виступає проти нинішньої влади. І при потребі на них просто "вішають" кілька справ. Зізнання вибивають, а батьки та рідні потім платять по 300 гривень, щоб їх у нормальних камерах тримали.

Олег, 25 років

Школяркою щовечора писала татові записку, щоб зранку залишив мені грошей на булочки - тато прокидався раніше за мене. Якось замість записки поставила у вітальні магнітофон. На клаптику паперу намалювала стрілку, яка вказувала на "play". Перед тим як піти на роботу, тато натиснув на кнопку і з динаміків заверещав дурний голос Петра Мамонова: "Денег! Вышли мне денег!" Того дня отримала більше грошей, ніж зазвичай.

Ірина, 27 років

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі