четвер, 07 жовтня 2010 13:29

Азаров має іншу проблему - в уряді взагалі немає жінок! Через це не лише "нема на кого дивитися" під час засідань - про що він уже казав, але й відсутній жіночий погляд на процеси в державі

30 вересня Кабінет Міністрів України затвердив рекомендації щодо дрес-коду працівників його секретаріату. Всім, хто відвідує будівлю уряду, у тому числі журналістам, рекомендують дотримуватися ділового стилю. Наголошують: два дні підряд в одному й тому ж убранні на роботу ходити не можна. Жінок просять не вдягати сукні, які щільно облягають фігуру, не зловживати брюками, а пояс "має бути таким, щоб під нього можна було закласти два пальці".


Вікторія СЮМАР, 33 роки, журналіст, виконавчий директор Інституту масової інформації:


"Тут без Фройда не обійшлося. Думаю, у Миколі Яновичу та інших людях із уряду так глибоко сидить образ Юлії Володимирівни, що вони вирішили цим наказом зарубати його "на корню". Щоб нічого подібного до Тимошенко по Кабміну не ходило! Бо рюші, блискавки, глибокі декольте та обтягуючі силуети - явно з її арсеналу. Нічого "такого" в стінах Кабміну я поки що не бачила. Це просто переляк перед привидом Тимошенко. Вибачте, я теж в обтягуючих сукнях ходжу. То що, маю мішка на себе натягнути, щоб до прем'єра прийти? Усе це виглядає смішно! Правда, тепер на підставі цього наказу когось можуть не пустити до будівлі - у кожного свої уявлення про дозволену кількість рюшів.

Азаров має іншу проблему - в уряді взагалі немає жінок! Через це не лише "нема на кого дивитися" під час засідань - про що він уже казав, але й відсутній жіночий погляд на процеси в державі".

Зараз ви читаєте новину «Азаров має іншу проблему - в уряді взагалі немає жінок! Через це не лише "нема на кого дивитися" під час засідань - про що він уже казав, але й відсутній жіночий погляд на процеси в державі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі