субота, 14 вересня 2013 14:45
Ольга Швед
Ольга Швед
Ольга Швед

Буде любов

– От любов так любов, – коментує роман "П'ятдесят відтінків сірого" британської письменниці Е. Л. Джеймс моя знайома ­Галина. – То тільки в жіночих романах сіра мишка знаходить принца. А він по вуха закохується, так, що забуває про свої збочення.

– Він її бив, принижував. Як можна такого любити? – не розумію.

– Б'є, значить любить, хіба ти не ­знала?

На цьому романі авторка заробила десятки мільйонів доларів. ­Історія кохання американського молодого багатія та любителя садо­мазо Крістіана Грея з юною Анастасією зацікавила півсвіту. Своїх коханок він шмагає та принижує. Перед тим підписує з ними контракт про конфіденційність і встановлює дозволені правила й норми болю. Така поведінка – відбиток тяжкого дитинства та наслідок сексуального зв'язку зі старшою жінкою. Кохана Анастасія змінює його погляди та життя, він починає отримувати задоволення від звичайного сексу, рве стосунки з колишніми жінками. І ось – як несподівано – щаслива пара грається з дітьми на лузі власного будинку.

Вчора добре получила, бо заслужила

У житті я зустрічала реальних Греїв. Вони були не такими багатими й педантичними. І навіть не сексуальними. Але любили домінувати й робити боляче жінкам. Першого Грея я побачила 15 років тому. ­Посеред вулиці у селі, де ми жили, сусід бив дружину кулаками в груди і тягав за волосся. Пообіді вона несла заяву в міліцію, а увечері забирала її. ­Вночі у них був палкий секс, це було ­чути навіть на вулиці. І так – щотижня. Зранку жінка прикривала синці одягом і хвалилася сусідкам:

– Вчора добре получила, бо заслужила. Він у мене такий – як не випустить пар, то до мене не під­ступиться. Мушу терпіти, бо ж ­любить.

Через тиждень знову чути сварку у їхній хаті.

– Буде любов, – кажуть сусіди.

Зараз ви читаєте новину «Буде любов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі