вівторок, 18 травня 2021 03:47

З'явилися шокуючі подробиці про хлопця, який стрибнув з мосту в Києві

З'явилися шокуючі подробиці про хлопця, який стрибнув з мосту в Києві
З мосту стрибнув син подружжя, яке померло від коронавірусу. Фото: Нацполіція.

15-річного підлітка, який стрибнув із мосту в Києві, звати Денис Родіков. Він виявився сином багатодітного подружжя Діани та Володимира Родікових, які померли від Covid-19. Крім Дениса, без батьків залишилися ще 12 дітей.

Хлопець зараз перебуває в лікарні у тяжкому стані, повідомили в пресслужбі поліції Київської області.

Його розшукували із самого ранку. Неповнолітній залишив записку, де написав, що хоче покінчити життя самогубством.

Пізніше правоохоронцям зателефонували і повідомили, що 15-річний парубок, який зник на Фастівщині, стрибнув із моста в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Церква опікуватиметься": митрополит Епіфаній закликав підтримати 13 сиріт з родини Родікових

Родікови жили в Макіївці на Донеччині. Займалися бізнесом. Мали дитячий будинок сімейного типу. До п'ятьох рідних дітей взяли під опіку ще вісьмох. Коли на Донбасі почалася війна, родина переїхала до знайомих у Запоріжжя. 2017 року оселилися в селі Липовий Скиток Васильківського району на Київщині.

Обоє померли від коронавірусу. Чоловік був на апараті штучної вентиляції легень. Помер 21 березня. Жінки не стало за тиждень. Були вражені 95 відсотків легень. За добу до смерті в неї відмовили нирки.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися шокуючі подробиці про хлопця, який стрибнув з мосту в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі