понеділок, 14 квітня 2014 13:11

Журналіста Михайла Дугіна побили при в'їзді у Харків
6

12 квітня на Чутівському блок-посту ДАІ на Полтавщині побили журналіста газети "Полтавська думка-2000" Михайла Дугіна, 37 років.

"Біля 16.40 я, як журналіст, виїхав на кордон Полтавської і Харківської областей. З інтернету дізнався, що на тому посту ДАІ хтось затримує людей, які направляються в Харків, - розповів Дугін. - На виїзді з Чутово ми побачили з десяток розбитих легкових машин і маршруток і близько 100-150 співробітників міліції з нашивками "Беркута" і "Сокола". "Беркут" був із автоматами, а "Сокіл" був озброєний снайперськими гвинтівками СВД. Мене з товаришем попросили вийти з машини і пред'явити водійське посвідчення. Вони помітили на моїй руці золотий годинник і це, видно, стало для них вирішальним аргументом. Я отримав кілька ударів у обличчя прикладом автомата. Нас повалили на землю і почали бити ногами осіб 15-20 із балаклавами на голові. Потім один із них зняв з мене золотий годинник і обручку".

Автомобіль "Mitsuhbishi-Galant" розбили. Обох чоловіків відвели за пост ДАІ на штрафмайданчик.

"Там нас поклали на землю і зв'язали пластмасовими стяжками. Два телефони iPhone у мене відібрали. Потім мене повели і посадили в автозак. В нього набили ще кількох полтавців, яких півгодини тому висадили з маршрутки і теж достатньо сильно побили. У решті-решт відвезли в Полтаву і випустили на трасі в районі "Автогриль-Мисливець". Без грошей і документів. Розбита машина лишилась в Чутовому. У травмопункті першої міської лікарні Полтави я зняв усі побої і поїхав додому. На моєму місці міг бути кожен".

У обласній міліції розповіли, що того дня близько 16 години в селі Чутове правоохоронці зупинили 10 автобусів, які їхали в Харків. Пасажири мали при собі ящики із "коктейлями Молотова", велику кількість вибухових пакетів, піки, палиці, битки, каски і ножі.

Зараз ви читаєте новину «Журналіста Михайла Дугіна побили при в'їзді у Харків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі