четвер, 21 серпня 2014 12:41

Журналіст оприлюднив прямі докази участі армії РФ у війні на Донбасі
10

З'явилися прямі докази відкритої участі армії Російської Федерації на боці бойовиків.

Так, журналіст Роман Бочкала виклав у мережу фото захопленої в бою під Луганськом БМД-2. Бойова машина з бортовим номером 275 належить 1-й парашутно-десантній роті 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії, пише ТСН.

"Бій стався біля села Георгіївка. Поле бою всипане блакитними беретами і брикетами локшини "Роллтон"", - пише на своїй сторінці журналіст.

Крім численних документів військовослужбовців, таких як паспорти і поліси страхування, увагу привертає те, що російські десантники прибули в Україну на своїй штатній бойовій машині, що говорить про повноцінну участь підрозділів армії РФ у конфлікті.

На корпус БМД-2 нанесений тактичний знак у вигляді перевернутого білого трикутника. Саме цей символ був помічений на аналогічній техніці, яка була зафіксована ще 15 серпня на кордоні з Україною.

Колону з БМД-2 і БТР-Д вдалося у всіх подробицях сфотографувати у повній готовності до маршу за 20 кілометрів від кордонів із Україною. Крім тактичного символу, повністю збігається і схема нанесення камуфляжу.

Варто зазначити, що тоді в Прикордонному управлінні ФСБ Росії по Ростовській області офіційно заявили, що ніякого перетину не було, а на кордоні знаходяться звичайні прикордонні загони.

Крім того, про участь на боці бойовиків регулярної армії РФ заявляють і на інших ділянках боїв АТО. Так, журналіст Михайлина Скорик, чоловік якої трагічно загинув у бою, також заявляє про те, що бійцям батальйону "Донбас" у битві за Іловайськ вже протистоїть російська десантура.

Нагадаємо, що бійцям "Донбасу" в Іловайську направили міномети, протитанкові установки та зенітні комплекси.

 

Зараз ви читаєте новину «Журналіст оприлюднив прямі докази участі армії РФ у війні на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі