пʼятниця, 17 лютого 2023 02:32

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ знищили окупанта, який знімався в новорічному привітанні Путіна

В Україні ліквідували російського окупанта Юрія Шнайдера, який знімався у новорічному привітанні диктатора Володимира Путіна.

Знайомі повідомили, що окупант загинув 7 лютого біля Кремінної Луганської області. Його поранило осколками, повідомив блогер Necro Mancer.

Автор: https://twitter.com/666_mancer/
  Юрій Шнайдер
Юрій Шнайдер

Він був лейтенантом повітряно-десантних військ, на новорічному привітанні Путіна стоїть за його спиною.

Автор: https://twitter.com/666_mancer/
  Шнайдер стоїть за правим плечем Путіна
Шнайдер стоїть за правим плечем Путіна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні ліквідували трьох кримінальних авторитетів 90-х – Bellingcat

Після запису ролика окупант говорив російським пропагандистам, що зустріч з диктатором "він запам'ятає на все життя". Також Путін нагородив військового окупаційної армії медаллю.

"Безсумнівно, підтримка верховного головнокомандувача є дуже втішною для мене і піднімає дух для виконання бойових завдань. У свій підрозділ я прибув із бойовим настроєм і готовий іти тільки вперед і тільки до перемоги", – говорив загарбник.

У ніч на 6 лютого в Україні знищили генерал-майора повітряно-десантних військ (ПДВ) Росії Дмитра Ульянова.

Він командував полком мобілізованих окупантів із Республіки Татарстан, Росія. Ульянов раніше служив на посаді керівника штабу 7-ї дивізії ПДВ, командиром 1141-го артполком і командиром 98-ї дивізії ПДВ, за даними відкритих джерел.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знищили окупанта, який знімався в новорічному привітанні Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі