пʼятниця, 24 січня 2020 18:10

Зрізали шкіру і викололи око: моторошні подробиці вбивства подруг у Києві

Зрізали шкіру і викололи око: моторошні подробиці вбивства подруг у Києві
Подруги 16-річна Марія Каминіна і 19-річна Єва Лисенко зникли в Києві 2 січня. Їхні тіла знайшли в орендованій квартирі на Подолі за 2 дні. Фото: volynnews.com

Батьки вбитих у Києві подруг 16-річної Марії Каминіної та 19-річної Єви Лисенко розповіли, яких тортур зазнали їхні діти перед смертю.

Зрізана шкіра з обличчя, рук та ніг, вийняте око, вирізані м'які тканини - такі подробиці резонансної справи вони розкрили в програмі "Стосується кожного".

"Вся голова і обличчя Марічки були в крові. Тіло побите, поколоте. В районі серця наскрізна рана. Нам сказали, що її закололи ножем. Коли ми дитину привезли додому, побачили, що шкіра на обличчі, ногах і руках зрізана тонким шаром. Рани – як моя долоня. Під оком ножем знизу вгору підрізали шкіру ", – розповіла мати Оксана Цимбалюк.

За словами жінки, деякі рани нагадували за формою хрест – їх було близько 50. Також дівчині перерізали горло.

"На шиї вирізаний величезний фрагмент шкіри з м'ясом. Рана настільки глибока, що виглядав шийний хребець. Ноги були чорними. У нас підозра, що, крім того, що дитину по-звірячому вбили, її ще згвалтували. Одна рука дочки була вивернута в лікті абсолютно неприродним шляхом", – розповіла мати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство подруг у Києві: одна з дівчат описала свою смерть у щоденнику

Таке зробити з людиною за годину неможливо, вважає батько дівчини Андрій Каминін.

"Жодна рана не була смертельною. Коли вони дійшли до екстазу, то почали ножем її колоти. Донька прикривалася рукою, як могла, тому на руці наскрізні ножові поранення. Весь живіт у ножових ранах. Під кінець вони її, ймовірно, взяли за коси, і зрізали з м'ясом до хребця шкіру з волоссям. Щоб вона не прикривалася - її штрикнули ножем в око. Замість ока у доньки місиво. Тоді її вдарили по голові, проламали череп. А потім вже ударили ножем у серце", - каже батько загиблої Марічки

Мати вбитої Єви Лисенко Марія Якубовська також розповіла про пережитий жах.

"Я тільки хочу знати, за що поплатилися ці діти. Коли побачила тіло дочки в морзі, її обличчя було не сильно побите, тому я її впізнала. У доньки була більше пошкоджена шия ", – плаче жінка.

Родини, які втратили доньок, просять єдиного – аби вбивці були покарані.

У вбивстві подруг у Києві затримали раніше судимого 34-річного Сергія Ксьондзика та мати двох дітей 19-річну Єлизавету Бершацьку. Обох взяли під варту без права на заставу. У суді Ксьондзик запевняв, що вбивство дівчат – це самооборона. Якщо вину підозрюваних доведуть – їм загрожує 15 років або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Зрізали шкіру і викололи око: моторошні подробиці вбивства подруг у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі