четвер, 29 липня 2021 12:49

Знущався з тварин і був сусідом убитої: розповіли про душогуба 6-річної дівчинки

Знущався з тварин і був сусідом убитої: розповіли про душогуба 6-річної дівчинки
13-річний хлопець жорстоко вбив 6-річну сусідку й, імовірно, зґвалтував. Фото: розміщене на tsn.ua

6-річну Мирославу Третяк, тіло якої знайшли в селищі Старий Салтів Вовчанського району на Харківщині, убив 13-річний місцевий житель. Він мешкає з матір'ю по сусідству.

Про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.

Для встановлення обставин події правоохоронці запросили матір зловмисника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першокласницю знайшли вбитою в недобудові

"Готується клопотання в суд про дозвіл на допит хлопця і поміщення його в приймальник-розподільник для дітей у Харківській області", - зазначили в поліції.

За скоєне хлопцю загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне.

Підліток раніше вже привертав увагу правоохоронців. За словами односельців, хлопець в одному з приватних дворів з особливою жорстокістю вбив трьох цуценят, пишуть у Facebook.

Про зникнення дівчинки ввечері 28 липня повідомила її мати, жителька селища Старий Салтів. Жінка розповіла, що донька самовільно пішла з двору будинку, де гуляла з 13-річним сусідським хлопчиком. Додому вона не повернулася. Того ж дня тіло дитини з ознаками насильницької смерті знайшли в покинутому будинку. Дитина мала забиття голови та обличчя. За попередніми даними, дівчинку зґвалтували.

Зараз ви читаєте новину «Знущався з тварин і був сусідом убитої: розповіли про душогуба 6-річної дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі