неділя, 10 січня 2021 18:10

Зниклу 21-річну жінку знайшли зарізаною в підвалі
3

Зниклу на початку грудня торік 21-річну Юлію Сокаль із Рівного знайшли вбитою у Здолбунові. Тіло із ножовими пораненнями виявили  в підвалі її знайомого
Фото: rv.npu.gov.ua
Зниклу на початку грудня торік 21-річну Юлію Сокаль із Рівного знайшли вбитою у Здолбунові. Тіло із ножовими пораненнями виявили  в підвалі її знайомого
За підозрою в убивстві розшукують 27-річного Миколу Алексюка із міста Здолбунів.  Раніше мав судимість за незаконне зберігання наркотиків

Рівненські поліцейські розшукують 27-річного Миколу Алексюка із міста Здолбунів. Його підозрюють у вбивстві 21-річної Юлії Сокаль із обласного центру.

Про зникнення Юлії 22 грудня торік повідомила її 53-річна мати. Розповіла, що донька 2 тижні тому пішла з дому і не повернулася. Одразу до правоохоронців не звернулася, бо донька і раніше залишала домівку. Але завжди була на зв'язку. Того дня сказала, що йде в магазин, а пізно ввечері її мобільний був вимкнений. Не відповідала вона на повідомлення і в соціальних мережах.

Тіло Юлії із ножовими пораненнями, загорнуте в тканину, виявили у підвалі, яким користується зловмисник, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збив і покинув помирати: стало відомо, як загинув зниклий одинадцятикласник

"Поліцейські з'ясували, що проти 6 грудня грудня зникла була в квартирі підозрюваного. Між ними виникла сварка. Чоловік вдарив Юлію ножем у спину. Тіло сховав у підвалі", - розповіли поліцейські.

Слідчі 6 січня повідомили про підозру 27-річному жителю Здолбунова у вчиненні умисного вбивства та вручили її матері підозрюваного. Відомо також, що чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків.

Зловмисника оголошено в розшук. Усіх, кому відома інформація про місцеперебування розшукувано, просять повідомити за за номерами телефонів: (0352) 2-23-25, 096-34-64-157 або 102.

У селищі Андрушівка Бердянського району Запорізької області знайшли вбитим 22-річного чоловіка, який понад місяць вважався безвісти зниклим. Тіло виявили в сіннику на одній із вулиць селища. Підозрюваного затримали.

Зараз ви читаєте новину «Зниклу 21-річну жінку знайшли зарізаною в підвалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі