пʼятниця, 22 листопада 2019 18:32

Зниклого чоловіка знайшли закопаним у полі
3

На Херсонщині знайшли вбитим  зниклого 22-річного Олександра Кондалова
Фото: favoritekherson.co
На Херсонщині знайшли вбитим  зниклого 22-річного Олександра Кондалова
На Херсонщині знайшли вбитим  зниклого 22-річного Олександра Кондалова

22 листопада близько 3.00 на Херсонщині знайшли тіло зниклого 22-річного Олександра Кондалова.

Чоловік був у розшуку від 10 листопада. Тіло виявили в полі поблизу села Молодіжне Дніпровського району, повідомив начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун.

"Тіло зниклого було закопане. Хлопець помер насильницькою смертю: під час огляду на грудній клітині та шиї були колото-різані рани", - сказав Говорун.

Підозрюваного у вбивстві встановили. Найближчим часом йому буде повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу. Слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два місяці розшукують 40-річного чоловіка, який не повернувся додому

Раніше Олександр Говорун повідомляв, що Олександр Кондалов увечері 10 листопада вийшов з дому, щоб зустрітися з товаришем. Того вечора вони вживали алкоголь і наркотики, після чого вирішили покататися на машині. За словами допитаного товариша зниклого, він висадив Олександра в Антонівці, як той начебто і просив, щоб доїхати додому маршруткою. Друг зниклого повернувся додому, де на нього чекав брат. Помітивши, що родич знаходиться в неадекватному стані, брат викликав швидку. Друга Олександра Кондалова помістили в психіатричну лікарню, де згодом його допитала поліція.

У селі Степове Новоукраїнського району на Кіровоградщині у болоті біля ставка знайшли скелет людини. Померлою виявилася 83-річна місцева жителька, яка за загадкових обставин зникла в березні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого чоловіка знайшли закопаним у полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі