пʼятниця, 12 жовтня 2018 12:58

Зниклого чоловіка знайшли в підвалі без голови та органів

У Харкові на вул. Краснодарській, 173 виявили понівечений труп чоловіка. Тіло лежало під сміттєвими пакетами в підвалі багатоповерхового будинку. Очевидці стверджували, що невідомий був обезголовлений, проте в поліції не змогли ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію.

Автор: Facebook
  У Харкові       виявили обезголовлений і понівечений труп чоловіка
У Харкові виявили обезголовлений і понівечений труп чоловіка

Загиблому дійсно відрізали голову, а також завдали численних тілесних ушкоджень, пише NewsRoom із посиланням на власні джерела. У чоловіка були відсутні ділянки м'яких тканин на грудній клітці, черевній порожнині, спині, стегні та гомілці. Краї ран були рівними, а кілька невеликих надрізів на гомілці навіть були оброблені зеленкою.

У обезголовленого чоловіка також була відсутня частина внутрішніх органів. У тулубі, окрім кишківника та легенів, були вирізані всі внутрішні органи, пише kh.depo.ua.

Труп направили до моргу для з'ясування точної причини смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевіряють ліси та криниці: 16-річну Діану Хріненко шукають 2-й місяць

Автор: Facebook
  У Харкові       виявили обезголовлений і понівечений труп чоловіка
У Харкові виявили обезголовлений і понівечений труп чоловіка

З місця події правоохоронці вилучили речові докази, у тому числі мотузку. Загиблого впізнали його близькі - жертвою виявився 45-річний чоловік. Його вважали зниклим з 7 жовтня нинішнього року. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

У лісі біля міста Кам'янка-Дніпровська Запорізької області знайшли тіло 77-річної жінки. Була напівроздягнута, прикрита гіллям. Жінку шукали 4 дні.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого чоловіка знайшли в підвалі без голови та органів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі