пʼятниця, 08 червня 2018 02:10

Знайшлася 16-річна дівчина, яка зникла напередодні. Подробиці викрадення

Знайшлася 16-річна дівчина, яка зникла напередодні. Подробиці викрадення
Вікторію Кулик викрали невідомі чоловіки. Фото: styler.rbc.ua

Студентка медичного коледжу 16-річна Вікторія Кулик, яка зникла 4 червня у Києві, знайшлася.

За словами дівчини, її викрали невідомі чоловіки. Тримали силою протягом трьох днів. Що з нею відбувалося – Вікторія не пам'ятає. Через годину після сюжету на одному з телеканалів вона зателефонувала рідним – її відпустили викрадачі. Привезли на метро "Гідропарк", повідомляє ТСН.

Спочатку Вікторія мало що могла сказати, більше плакала. "Я з десятого разу зрозуміла, що метро "Гідропарк", - каже мама.

Дівчинка розповіла матері, що туди її привезли чоловіки, які її схопили три дні тому. "Чесно, я мало що пам'ятаю, що вони говорили. Якийсь клуб, там музика грала, диму багато було", - розповіла сама постраждала.

Мама дізналася від доньки, що та чекала за автобусній зупинці транспорту, коли поряд зупинилася машина. З неї вистрибнули чоловіки, накинули дівчині щось на голову і запхали в авто. "Якусь серветку, каже, підсунули – і відключилася", - розповіла мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішла до лікаря і не повернулася - у столиці зникла неповнолітня

Попереду у дівчинки медичні огляди і спілкування з поліцією. Мама, яка на всю країну заявила, що відмовиться від претензій, якщо їй повернуть дитину живою, збирається дотримати слова і не писати ніяких заяв.

Сама дівчина на запитання, чи хоче вона покарати своїх кривдників, відповіла: "Хочу забути". Але якщо медики доведуть факт насилля над неповнолітньою, наміри мами і дівчини не матимуть значення – це надто серйозний злочин. Якщо ж ні, справу про зникнення закриють.

Віка планує повернутися у коледж і позакривати усі свої пропуски, аби спокійно поїхати на канікули додому на Житомирщину.

Про зникнення Вікторії Кулик стало відомо 4 червня. Вона пішла до лікаря і не повернулася. Востаннє її бачили в понеділок близько другої години дня біля станції метро Політехнічний інститут.

Зараз ви читаєте новину «Знайшлася 16-річна дівчина, яка зникла напередодні. Подробиці викрадення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі