вівторок, 30 жовтня 2018 18:10

"Злодія в законі" вдруге за рік видворили з України

"Злодія в законі" вдруге за рік видворили з України
Правоохоронці видворили з України кримінального "злодія в законі" Тенгіза Чарая на прізвисько "Тенго Гальський". Фото - npu.gov.ua

Правоохоронці примусово видворили з України кримінального "злодія в законі" 36-річного Тенгіза Чарая на прізвисько "Тенго Гальський".

"Тенго" прибув на територію України для контролю над групами злочинців з кавказького регіону, які займаються квартирними крадіжками та крадіжками автомобілів, повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Злодію в законі" на 10 років заборонено в'їзд на територію країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Накрили кримінальну "сходку"

У поліції повідомили, що "Тенго Гальського" раніше вже видворяли за межі України у квітні цього року із забороною в'їзду на 5 років. Проте згодом він незаконно потрапив на територію країни та мешкав у Києві.

У селі Розсудів Ріпкинського району на Чернігівщині правоохоронці затримали 7 кримінальних "авторитетів". Прибули до області, аби зустрітися зі "злодієм у законі" та "узгодити" питання злочинної діяльності.

Зараз ви читаєте новину «"Злодія в законі" вдруге за рік видворили з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі