понеділок, 01 листопада 2010 15:32

Злодій без маски голими руками обчистив обмінник

Злодій без маски голими руками обчистив обмінник
У Херсонському супермаркеті електроніки місцевий безробітний днями поцупив в пункті обміну валют майже десять тисяч доларів. Грабіжник без маски напав на пункт обміну прямо посеред білого дня. Розбив каменем скло і забрав все, що було в касі.
Хлопця знімали камери відеоспостереження, розташовані в супермаркеті.

"Робила свої справи, і раптом чую - дзвін скла. Тут побачила, як пацан ввалюється, витягає гроші, і бігти!" - розповіла працівниця обмінного пункту.

"Почув, як скло посипалось. Повернувся, дивлюся, чоловік вже зістрибує з пункту обміну валют. Побачив у нього в руках пачку з грошима. Побіг йому навперейми", - каже охоронець Павло. 

Проте затримати втікача охоронцеві не вдалося.

Але завдяки зйомкам камер спостереження підозрюваного затримали за півгодини. Втім, у грабіжника просто не було шансів насолодитися грошима.

"Посеред дня зробив таку дурість - зовсім не планував злочин", - кажуть у прес-центрі Херсонської міліції.

"Під час огляду у грабіжника виявили гроші у сумі 8485 доларів США, які були викрадені з пункту обміну валют", - говорить начальник Таврійського відділу міліції Херсона Андрій Сколібог.

Затриманий зізнався, що програв у гральних автоматах (які, нагадаємо, законодавчо заборонені - ред.) десять тисяч гривень. Іншого способу повернути гроші він просто не придумав.

За матеріалами "Кримінал ТВ"
Зараз ви читаєте новину «Злодій без маски голими руками обчистив обмінник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі