вівторок, 17 листопада 2020 16:09

Злочинець розбещував дітей і продавав заборонений контент з їхньою участю

Злочинець розбещував дітей і продавав заборонений контент з їхньою участю
У Дніпропетровській області поліцейські викрили чоловіка, який разом із спільниками розбещував неповнолітніх і розповсюджував відео та фото порнографічного характеру з їх участю

У Дніпропетровській області поліцейські викрили чоловіка, який разом із спільниками розбещував неповнолітніх і розповсюджував відео та фото порнографічного характеру з їхньою участю.

Відео та фото забороненого змісту злочинці продавали в інтернеті. Вони виготовили більше тисячі фото та відео такого характеру, повідомили в Департаменті кіберполіції Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакер продавав інформацію з обмеженим доступом

"П'ятеро правопорушників виготовили понад тисячу фото та відеофайлів порнографічного характеру зі сценами сексуального насильства за участі неповнолітніх. Від дій зловмисників постраждали п'ятеро дітей віком від 10 до 14 років. Чотирьох спільників фігуранта співробітники поліції затримали цього року раніше. За місцем проживання фігуранта проведено обшук та вилучено речові докази", - сказано в повідомленні.

Зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Вільногірську на Дніпропетровщині затримали 42-річну жінку, яка розповсюджувала дитячу порнографію. У відео жінка знімала 4-річну доньку. За 1 "фільм" брала $1 тис.

Зараз ви читаєте новину «Злочинець розбещував дітей і продавав заборонений контент з їхньою участю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі