вівторок, 09 березня 2021 14:36

Злочинець погрозами вимагав у чоловіка повернути вигаданий борг
4

У Вінниці злочинець вимагав у чоловіка вигаданий борг.

Він погрожував потерпілого побити, якщо той не віддасть йому $1 тис., повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

"До поліції звернувся 22-річний вінничанин з заявою про те, що невідомий йому чоловік тривалий час безпідставно вимагає в нього гроші. Зловмисник вивозив його у своєму автомобілі за місто, де погрожував розправою. Під тиском залякування та погроз чоловік кілька разів платив вимагачу кошти, однак погрози не припинилися. Зловмисник вимагав у потерпілого 1000 доларів США", - сказано в повідомленні.

Злочинець вимагав у чоловіка  тис.
Фото: npu.gov.ua
Зловмисник вивозив потерпілого в своєму автомобілі за місто, де погрожував розправою
Зловмисник вивозив потерпілого в своєму автомобілі за місто, де погрожував розправою
Вимагача затримали на місцевому ринку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку змусили відробляти за кордоном вигаданий борг

5 березня поліцейські затримали вимагача на території ринку під час отримання частини суми.

Злочинцю оголосили про підозру і на час досудового слідства обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

На Дніпропетровщині 36-річний заступник начальника одного з відділень Кам'янського районного управління поліції встановив для підприємців свої правила ведення бізнесу. І щомісяця вимагав данину.

Зараз ви читаєте новину «Злочинець погрозами вимагав у чоловіка повернути вигаданий борг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі