вівторок, 20 жовтня 2020 18:10

Злочинці через інтернет продавали фальсифіковані ліки

Злочинці через інтернет продавали фальсифіковані ліки
Готову продукцію злочинці збували за допомогою Інтернет-магазину

У столиці поліцейські викрили організовану групу злочинців, які збували фальсифіковані ліки. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки підробляли їжу і продавали її в інтернеті

"Слідчі управління поліції в метрополітені під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 7 викрили організовану злочинну групу за збут фальсифікованого лікарського засобу соматин. Правоохоронці з'ясували, що до угруповання входили 3 осіб, між якими заздалегідь були розподілені ролі. Готову продукцію збували в інтернет-магазині", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що раніше судимий за скоєння аналогічного злочину чоловік, залучив групу людей для виготовлення, зберігання та збуту фальсифікованого лікарського засобу. Правоохоронці обшукали гараж у Харкові, що злочинці винаймали для зберігання фальсифікату. Вилучили понад 500 ємкостей із соматином і забороненою сильнодіючою речовиною.

У поліції відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво та збут заборонених і фальсифікованих препаратів. Зловмисникам загрожує від 8 до 10 років позбавлення волі.

У Харкові 30-річний чоловік протягом 5 років незаконно торгував сильнодіючими ліками в мережі. Під час відправлення замовлень він використовував підроблені паспорти. Зловмисник створив та адміністрував сайт, на якому здійснював торгівлю. Продаж був незаконний, бо зловмисник не мав відповідних дозволів.

Зараз ви читаєте новину «Злочинці через інтернет продавали фальсифіковані ліки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі