середа, 09 листопада 2011 10:34

Зіткнення "ВАЗ-2106" та "Mercedes" на Рівненщині: загинув пасажир "Шістки"
6

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

Учора о 15 годині в селі Зірне Березнівського району на Рівненщині автомобіль "ВАЗ-2106" лоб у лоб стикнувся з мікроавтобусом "Mercedes". Пасажир легковика загинув на місці ДТП.

"Пригода трапилася неподалік центру села на вулиці Зірненській. "ВАЗ" рухався зі сторони райцентру Березне. Легковик виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з мікроавтобусом "Mercedes-Benz 110 CDI". Через сильний удар машини відкинуло на кілька метрів в різні сторони", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Києві іномарка упала з мосту прямо на ринок

23-річний пасажир автівки загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди. За кермом "ВАЗа" був 29-річний місцевий мешканець. Його госпіталізували в травматологію Березнівської центральної райлікарні. Медики діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, вивих лівого стегна та забій правого коліна. 55-річного водія мікроавтобуса швидка доставила у цю ж лікарню. В нього політравма та рвана рана верхньої губи.

Свідки аварії стверджують, що водій "ВАЗа" був п'яним, проте достовірно це не відомо. Згодом експертиза дасть відповідь на це питання.

Зараз ви читаєте новину «Зіткнення "ВАЗ-2106" та "Mercedes" на Рівненщині: загинув пасажир "Шістки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі