понеділок, 01 липня 2013 17:12

Жительку Вінниччини вбила блискавка просто під час застілля

Жительку Вінниччини вбила блискавка просто під час застілля
Фото: news.uklon.com.ua

28 червня  близько 21.00 в селі Гунька Немирівського району Вінниччини розряд блискавки вбив 54-річну Катерину Шкарапуту. Її 45-річна сестра Валентина Андрійченко вижила, її госпіталізували у райлікарню.

За словами головного лікаря Немирівської райлікарні Олександра Конотопа, на молодшу жінку припав менший розряд.

"Катерина Андріївна отримала розряд з правого боку, але не витримала його. У Валентини Андріївни струм пройшов через ліву половину тіла. Ми робили їй кардіограму, виявилось, що серце не пошкоджено", - заявив він.

Сестри зі своїми родинами зібрались в альтанці відзначити диплом молодшої доньки Валентини Андріївни. Приїхали донька і син Катерини Андріївни з дітьми.

"Коли почався дощ, чоловіки відвели онуків до будинку. В цей час хтось подзвонив Катерині Андріївні. Телефон притягнув блискавку, та вдарила по жінці. І вона померла на місці. Сестра сиділа поруч, її теж зачепило, вона втратила свідомість. Але молодшу вдалося відкачати. Ми її капали три дні, а потім відпустили на похорон до сестри", - сказав Олександр Петрович.

Місцеві мешканці впевнені, що це була кульова блискавка.

"Вона літала над столом, вдарила у груди Валентині Та втратила свідомість. Всі присутні кинулись їй на допомогу, а блискавка тим часом влучила у Катерину, ввійшла їй у голову. Жаль жінку. Була дуже гарна кухарка, працювала у шкільній їдальні", - зазначили вони.

Зараз ви читаєте новину «Жительку Вінниччини вбила блискавка просто під час застілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі