неділя, 28 лютого 2021 05:30

Жителі Прикарпаття влаштували бунт через карантин та перекрили трасу. Відео

В Івано-Франківської області люди вийшли на протести після того, як з 22 по 28 лютого через зростання захворюваності Covid-19 був посилений карантин.

У Коломийському районі в суботу, 27 лютого, люди вийшли на мітинг і перекрили дорогу з вимогою послабити карантин, пише "Галка".

Через мітинг на дорозі утворилися пробки в обидві сторони. Правоохоронці на місці контролюють дотримання порядку.

 

На акції зібралися в основному підприємці. Вони підкреслили, що влада не дає їм працювати. Їх також обурило, що невеликі кафе або магазини не мають права здійснювати свою діяльність, але в той же час всі заклади і готелі працюють на популярному зимовому курорті Буковель.

Люди ходять по пішохідному переходу і не пропускають машини. На місці події працюють поліцейські.

У Західній Україні спалах коронавірусної інфекції. Через це влада посилала карантинні обмеження. Лідерами по кількості хворих є Івано-Франківська область, Житомирщина та Закарпаття. Загалом від початку епідемії коронавірус підхопили 1 325 841 українець.

Кабінет міністрів повернув адаптивний карантин в Україні і продовжив його до 30 квітня включно. Постанова набрала 24 лютого. В областях знову встановлюватимуть різні карантинні обмеження залежно від епідемічної ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Прикарпаття влаштували бунт через карантин та перекрили трасу. Відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі