четвер, 20 лютого 2020 16:40

"Зіпсували життя": що розповіла вчителька, яку зловили на торгівлі наркотиками

"Зіпсували життя": що розповіла вчителька, яку зловили на торгівлі наркотиками
Вчительку із Рівного 32-річну Анастасію Костюк зловили на продажу метамфетаміну. Жінка каже, що її підставили. Фото - radiotrek.rv.ua

Вчителька Рівненської школи №20 32-річна Анастасія Костюк, яку зловили на продажу психотропів, написала заяву на звільнення.

Проте свою вину не визнає. Каже, що її підставили.

"Мене підставили, зіпсували мені життя. Це просто жах", - говорить жінка, передає "Радіо Трек".

Педагогічний колектив, у якому працювала Костюк, відгукується про неї позитивно. Вона мала хорошу репутацію, вела групу продовженого дня та викладала англійську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчителька початкових класів приторговувала амфетаміном

"Коли прийшла на роботу, була заява вчителя, передала секретар. Про звільнення за власним бажанням", — розповіла директор закладу Ніна Сукач.

Школою ширяться чутки, що затримана і сама вживала психотропні речовини. Адже має хвору матір, якій виписували такі препарати. Однак колеги кажуть, під "кайфом" її не помічали.

"Такого не було, я не помічала. Жодних заявок дітей чи натяків, що цим хтось може займатися. Не було такої інформації", — говорить психолог Галина Бражицька.

Слідство у справі триває.

У Рівному 32-річна вчителька приторговувала наркотиками. Її затримали на продажі шести доз метамфетаміну вартістю 600 грн ввечері 17 лютого на вул. Олени Теліги. Аналогічну психотропну речовину виявили у неї вдома під час обшуку. Відомо, що жінка виховує малолітнього сина. Їй загрожує до 8 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «"Зіпсували життя": що розповіла вчителька, яку зловили на торгівлі наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі