середа, 21 квітня 2021 15:02

Жінка жила у хліві з 6-річним сином

Жінка жила у хліві з 6-річним сином
В Житомирській області виявили жінку, яка з 6-річним сином проживала у хліві. Подальшу долю дитини будуть вирішувати органи опіки. Фото: subota.online

На території Олевської територіальної громади в Житомирській області 32-річна жінка із 6-річним сином жили в хліві.

Через пиятику її вигнали з орендованого житла, тож вона оселилася фактично просто неба. На сполох забили працівники соціальних служб і звернулися в поліцію, повідомляє інтернет-видання "Субота".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жили просто неба: у парку знайшли сім'ю з малою дитиною

"Раніше жінка вже неодноразово потрапляла в поле зору поліцейських. Раніше вона орендувала в селі помешкання, але через постійні п'янки власники її виселили. Після цього жінка разом із дитиною оселилася в хліві", - розповіли поліцейські.

Хлопчика забрали до медзакладу, а на матір склали адмінпротокол за невиконання батьківських обов'язків. Подальшою долею дитини займатимуться органи опіки.

В одному із сіл Скадовського району на Херсонщині в покинутому хліві оселилися жінка із 7-річним сином. У приміщенні не було вікон і дверей, замість ліжка на землі лежав старий матрац. Не було харчів, одягу й найнеобхіднішого для життя. Їжу жінка готувала на вогнищі. Люди розповіли, що раніше не бачили цю родину в селі. Хлопчик ходив дворами й просив поїсти, мав украй занедбаний вигляд.

Зараз ви читаєте новину «Жінка жила у хліві з 6-річним сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі