четвер, 21 січня 2021 18:10

Жінка залишила у холоді й бруді 12-місячну доньку і зникла

Жінка залишила у холоді й бруді 12-місячну доньку і зникла
Дитина була напівроздягнута, а в квартирі було холодно і брудно Фото: police.dn.ua

У Мирнограді Донецької області жінка залишила у квартирі 12-місячну доньку і зникла.

Дитина була напівроздягнута, а в квартирі було холодно і брудно, повідомили в поліції Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки заморили голодом 2-річного сина

"21 січня, під час перевірки підоблікових сімей мирноградські правоохоронці спільно з фахівцем соціальної служби завітали до однієї вже добре знайомої родини, матір якої вже притягували до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків. Двері будинку виявилися відчиненими, проте в оселі нікого не було. Натомість у приміщенні панувала повна антисанітарія та було холодно. У цих жахливих умовах інспектор ювенальної превенції Антон Сябрук виявив у манежі дівчинку, яка була напівроздягнута при тому, що на вулиці мінусова температура", - сказано в повідомленні.

Дівчинку забрали в лікарню. Поліцейські розшукують горе-матір.

У Хмельницький області ювенальні поліцейські та соціальні служби вилучили у нетверезої матері 1,5-річного хлопчика. На матір дитини, яка вкотре пішла в "запій", до поліції поскаржилися сусіди, які постійно підгодовували хлопчика. Їм увірвався терпець витримувати п'яні дебоші жінки і дивитися, як вона зовсім не піклується про сина.

Зараз ви читаєте новину «Жінка залишила у холоді й бруді 12-місячну доньку і зникла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі