вівторок, 29 вересня 2020 15:34

Жінка всадила коханому в серце ніж через ревнощі

Жінка всадила коханому в серце ніж через ревнощі
Жінка зарізала коханого ножем. Причина — ревнощі Фото: ukr-space.com

В місті Апостолове Криворізького району Дніпропетровської області жінка зарізала коханого ножем. Причина — ревнощі. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві батько зарізав сина пляшкою

"Повідомлення про злочин до Апостолівського відділення поліції надійшло 26 вересня близько 19:00. Правоохоронці встановили, що ввечері жінка прийшла в гості до свого 48-річного знайомого. Під час розмови між ними виник конфлікт, в ході якого жінка кухонним ножем спричинила чоловіку поранення у серце та з місця події втекла", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські знайшли втікачку. Вона ховалася у родичів.

У поліції відкрили кримінальне провадження за вбивство. Жінку взяли під варту. Їй загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Слідство триває.

В одному із сіл Сосновського району на Чернігівщині 47-річна жінка застрелила з обрізу мисливської рушниці свого 49-річного чоловіка. А тіло забетонувала у гаражі на власному подвір'ї. Потім заявила, що чоловік зник.

Зараз ви читаєте новину «Жінка всадила коханому в серце ніж через ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі