четвер, 24 вересня 2020 18:10

Жінка врятувала безхатька, якого племінник вигнав на вулицю

Жінка врятувала безхатька, якого племінник вигнав на вулицю
Чоловік став безхатьком після того як племінник обманом відібрав у нього квартиру Фото: molbuk.ua

У Чернівцях 63-річна жінка врятувала чоловіка, від життя на вулиці. Він став безхатьком після того як племінник обманом відібрав у нього квартиру. Про це повідомляє видання "Молодий Буковинець" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік із чотирма дітьми жив у лісі

"Якийсь його далекий племінник відібрав в нього дві квартири – мамину і його власну. Він разом зі знайомим напоїли Валерія та дали підписати документи. Так він і опинився на вулиці: спав в під'їзді, де була його квартира. Жителі будинку змінили кодовий замок, і він залишився на вулиці", – розповідає пані Зінаїда.

Жінка вирішила прилаштувати Валерія в пансіонат для престарілих, в якому він міг би жити

"Кілька разів я телефонувала в пансіонат і натрапила на директора, пояснила ситуацію. Він скерував у департамент соцзахисту, та ще в одну установу, нам мали дати путівку, за якою можна потрапити до пансіонату. Там мені сказали, що він має отримувати тільки 25% від пенсії, а решту витрачатимуть на утримання його в пансіонаті. Гроші приходили на картку, яка була в мене, я ці гроші знімала, купувала йому їсти. Помітила, що грошей приходить мало. В пенсійному сказали, що це знімають штраф. Коли він жив на вулиці і сусіди викликали поліцію, щоразу на нього оформляли протокол. Вже другий рік знімають ті штрафи", – розповідає жінка.

За словами чоловіка, у пансіонаті він має все необхідне.

"Так сталося, що племінник відібрав в мене квартиру, і я залишився без грошей на вулиці. Так прожив десь півтора року. З родини в мене більше нікого немає. Я був одружений тричі: з останньою жінкою в нас був фіктивний шлюб, вона поїхала за кордон, і на цьому все завершилося", – розповів чоловік.

Наразі він почувається добре.

В Одесі родина з маленькою дитиною опинилася в скрутному становищі. Вони облаштували житло в парку.

Зараз ви читаєте новину «Жінка врятувала безхатька, якого племінник вигнав на вулицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі