середа, 21 жовтня 2020 09:47

Жінка відмовилася надіти в супермаркеті маску і влаштувала скандал

Жінка відмовилася надіти в супермаркеті маску і влаштувала скандал
Жінка навідріз відмовилася надівати маску біля каси й заявила, що цією вимогою продавці порушують її права. Фото: unian.ua

В одному з супермаркетів Маріуполя жінка, яку відмовились обслуговувати без маски, влаштувала скандал і знімала все на телефон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На борту літака зчинилася бійка: чоловіку силою наділи маску

Жінка навідріз відмовилася надівати маску біля каси й заявила, що цим продавці порушують її права, пише 0629.com.ua.Також погрожувала працівникам магазину.

"Це ваше внутрішнє розпорядження, яке порушує мої права і закон України", – заявила жінка.

Касирам супермаркету може загрожувати штраф 17 тис. грн, якщо вони продадуть товар покупцеві без маски. Саме тому вони просять усіх не просто носити маски, а й надівати їх правильно, ховаючи під ними не тільки губи, а й ніс.

У Києві в трамваї чоловік відмовився надівати захисну маску і влаштував скандал. В результаті рух трамвая було призупинено. Одна з пасажирок спочатку попросила чоловіка: "Надіньте маску. Є правила для всіх". На що молодик відповів: "Які правила?! У мене немає маски. Я її не хочу надівати, викликайте поліцію". У скандал втрутився водій трамвая і сказав, що по 8 годин сидить у масці, аби возити таких, як він.

Зараз ви читаєте новину «Жінка відмовилася надіти в супермаркеті маску і влаштувала скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі