вівторок, 28 серпня 2018 09:43

Жінка покинула на майданчику 2-річного сина

Жінка покинула на майданчику 2-річного сина
У парку на бульварі Юр'єва у Харкові знайшли покинутого малюка. В кишені у нього була записка з іменем, прізвищем і датою народження. Хлопчика звати Іван Звягін. Йому 2 роки. Фото - gx.net.ua

У парку на бульварі Юр'єва в Харкові знайшли покинутого малюка. В кишені у нього була записка з іменем, прізвищем і датою народження.

Хлопчика звати Іван Звягін. Йому 2 роки. Зараз малюк перебуває в дитячій інфекційній лікарні з діагнозом "сальмонельоз".

Як розповідають знайомі сім'ї, 26-річна жінка не просто кинула сина на дитячому майданчику. Вона там гуляла із ним, пише gx.net.ua.

"Вона гуляла на дитячому майданчику в стані наркотичного сп'яніння - сама брудна, дитина брудна, з педикульозом. Візочок у страшному стані. Весь цей жах бачила жінка, яка була там же зі своєю дитиною - вона і викликала наряд поліції. Таким чином дитина потрапила спочатку в 16-у дитячу, а звідти її направили в інфекційне зі страшною діареєю", - каже сусідка Аліна Бурда.

За її словами, зараз мати Вані знаходиться на 4-му місяці вагітності - чекає на другу дитину.

Тим часом з'ясувалося, що хлопчика звати не Іваном. Мати називала його Раїн. Але оскільки у хлопчиська немає ніяких документів, а сам він майже не розмовляє, достовірно встановити його ім'я неможливо. Батька у малюка фактично теж немає.

"Я знаю, що мати хлопчика була фіктивно одружена з одним арабом, потім народила від іншого, а з першим так і не розлучилася", - каже Олена Корнієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Процькова продала двох дітей за 35 тисяч доларів

За словами знайомих, крім матері-наркоманки у Вані немає нікого.

"Є бабуся, яка живе в Росії, і тітка - така ж, як мати, вживає наркотики, живе у Харкові. У тітки було троє своїх дітей, яких у неї забрали. Старша дівчинка (7 років) з бабусею в Росії живе, другого хлопчика батько дитини забрав, а третя дівчинка в дитячому будинку, але її намагається забрати бабуся з боку батька", - розповідає Аліна Бурда.

Небайдужі харків'яни намагаються допомогти малюкові - памперсами, одягом та іграшками. Уже є люди, які хочуть всиновити хлопчика.

У Вишгороді поліція затримала п'яну жінку з 3-річною донькою. Вони блукали вулицями міста. Обох відвезли до лікарні. Звідти мати втекла, покинувши дитину.

Зараз ви читаєте новину «Жінка покинула на майданчику 2-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі