понеділок, 01 листопада 2010 16:01

Жінка півтора року продавала кокаїн під циганським гіпнозом

Жінка півтора року продавала кокаїн під циганським гіпнозом

Столичні міліціонери затримали циганку. Вона загіпнотизувала клієнтку і півтора року змушувала її продавати наркотики.

Провидиця Лара живе у Києві, в приватному будинку по вулиці Щербакова. Поруч з проїжджою частиною шляхопроводу висіло оголошення про зняття порчі, вирішення особистих проблем тощо. Ціна послуги становила сто гривень.

З першого ж сеансу ворожка ввела жінку у стан трансу. Дізнавшись під час сеансу про всі особисті таємниці, циганка "напророкувала" жінці жахливе майбутнє, додала подробиць і пригрозила смертю, якщо та до неї знов не повернеться.

Щоб позбутися порчі, потрібно було заплатити тисячу доларів, інакше жінка скоро мала померти. Налякана клієнтка рік віддавала всі гроші, аби оминути лихо.

Вона приходила до ворожки по кілька разів на тиждень. Кожного разу приносила все більше грошей. Ворожка запалювала свічку, промовляла заклинання, і начебто таким чином позбавляла її від неприємностей.

Коли гроші скінчилися, жінку було примушено відпрацьовувати продажем кокаїну. Усі заробітки від збуту вона віддавала ворожці. При цьому не розуміла, що займається незаконною діяльністю. Все відбувалося під гіпнозом.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Шевченківського району столиці затримали на гарячому ворожку, клієнтку та водія таксі, які саме намагалися в черговий раз збути наркотики. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України.

Міліція просить всіх, хто вдавався до послуг цієї ворожки і може повідомити слідству корисну інформацію, звертатися до Шевченківського районного управління міліції.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Жінка півтора року продавала кокаїн під циганським гіпнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі