вівторок, 16 лютого 2021 10:11

Жінка на тиждень покинула синів у холоді й голоді

Жінка на тиждень покинула синів у холоді й голоді
Жінка покинула синів 1 і 2 років на співмешканця й бабу, а сама втекла. Голодних і змерзлих дітей забрали до лікарні. Фото: Вісник

У Бережанах на Тернопільщині жінка покинула синів 12 місяців та 2 років на співмешканця й бабу, а сама втекла. Діти були в холоді й голодні. Медики діагностували в них переохолодження й анемію та забрали до лікарні.

Горе-матір розшукали. Але їй байдуже до долі синів, розповів начальник відділу ювенальної превенції обласної поліції Петро Тихович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сиділи голодні та кликали на допомогу: мати замкнула у квартирі дітей і зникла

"До поліцейських на вулиці підійшов чоловік і попросив допомоги. З його слів, співжителька залишила на нього і свою матір, котра випиває, двох маленьких дітей. А сама вже майже тиждень не з'являється вдома. Разом з працівниками соціальних служб поліцейські навідалися до помешкання, де проживали діти. Холодних та голодних малюків вилучили та відвезли до медичного закладу", - розповів Тихович.

Матері хлопчиків вдалося додзвонитися. Новиною про вилучення дітей вона не була вражена. Вирішується питання про позбавлення матері батьківських прав.

У селі Бірки Чугуївського району на Харківщині 24-річна жінка замкнула в холодній хаті синів 3 і 6 років. Їжі дітям не залишила. Їх знайшов 52-річний сусід, коли матері вдома не було вже добу. З'ясувалося, жінка зі співмешканцем поїхали в Мерефу.

Зараз ви читаєте новину «Жінка на тиждень покинула синів у холоді й голоді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі