понеділок, 10 вересня 2018 12:48

Жінка лежала поряд із трупом чоловіка (відео 18+)

Жінка лежала поряд із трупом чоловіка (відео 18+)
У Запоріжжі в квартирі виявили мертвим 86-річного чоловіка. Його 82-річна дружина лежала поруч. Фото - www.ra-orekhovcity.zp.ua

У Запоріжжі в квартирі виявили мертвим 86-річного чоловіка. Його 82-річна дружина лежала поруч.

Підвестися сама та покликати на допомогу не могла. Двері квартири були зачинені зсередини. Про це повідомив заступник начальника комунальної спеціальної аварійно-рятувальної служби "Кобра" Едуард Нехорошев, передає iz.com.ua.

"До "Кобри" звернувся чоловік, який повідомив, що його літні батьки не відповідають на дзвінки та не відкривають двері. Сам потрапити до квартири не міг, тому що двері були зачинені зсередини. Рятувальники за допомогою спецінструментів зламали замок і забезпечили доступ до квартири. Власників знайшли на підлозі. 86-річний чоловік був мертвий, а 82-річна жінка лежала поруч із трупом чоловіка в безпорадному стані", - повідомив Нехорошев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Приїжджайте скоріше, їх хтось убив" - у будинку знайшли тіла подружжя

На місце викликали поліцію та медиків. Що сталося в квартирі пенсіонерів, встановить слідство.

У селі Водяне Кам'янко-Дніпровського району Запорізької області у власному будинку знайшли труп пенсіонера з ознаками насильницької смерті. На голові у чоловіка був одягнений поліетиленовий пакет. Його дружина мала численні травми, кілька днів лежала поряд із чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Жінка лежала поряд із трупом чоловіка (відео 18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі