вівторок, 01 грудня 2020 20:18

Зґвалтування 12-річної і колективне розбещення: стало відомо про інших жертв зіркового фотографа

Зґвалтування 12-річної і колективне розбещення: стало відомо про інших жертв зіркового фотографа
Святошинський районний суд Києва обрав фотографу Олександру Ктиторчуку запобіжний захід - 2 місяці за ґратами без права на заставу. Його підозрюють в розбещенні й зґвалтуванні неповнолітніх. Фото: e-motion.tochka.net

Відомий в Україні та за кордоном фотограф Олександр Ктиторчук тепер підозрюється не тільки в розбещенні неповнолітніх, але і в зґвалтуваннях дівчаток.

За даними слідства, наймолодшій жертві насильства було всього 12 років. Про це пише OBOZREVATEL, посилаючись на текст підозри від 27 листопада, висунутої фотографу.

Там ідеться про 4 епізоди. Перший стосується 15-річної дівчини. Наприкінці жовтня 2020 року вони разом були в автомобілі Mercedes Vito, який належить його цивільній дружині, в Шевченківському районі Києва. Знаючи, що дитині точно немає 16-ти років, фотограф нібито оголив свій статевий орган і став займатися самозадоволенням на очах у дівчинки. Потім почав чіпати її груди, цілувати, а далі, за вказівкою чоловіка, дівчина стимулювала його член, поки він не еякулював.

На початку листопада з тією ж дівчиною фотограф приїхав на територію Обухівського району Київської області. Вони зустрілися з іншою 15-річною. Біля с. Трипілля чоловік зупинив автомобіль, бажаючи "розважитися". Він роздягнув одну з дівчат і нібито примусив її до орального сексу. Потім фотограф сказав іншій приєднатися до них, щоб та почала стимулювати його статевий орган. А потім щоб дівчата почали пестити одна одну і його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені було 17" : жертва зіркового українського фотографа розповіла, як він її зґвалтував

Третій епізод, описаний у підозрі, стосується 12-річної школярки та стався у квітні 2020 року. У фотостудії на вул. Олександра Архипенка (культурний центр "АРТ Братислава", де згодом і був затриманий фотограф) чоловік зняв одяг із дівчинки і вчинив статевий акт – було вагінальне проникнення. Це розцінюється саме як зґвалтування неповнолітньої.

У четвертому епізоді фігурує ще одна 15-річна дівчина. Це сталося в жовтні торік в Українці Обухівського району Київської області. За даними слідства, фотограф у мікроавтобусі Mercedes Vito почав роздягати дівчинку, а потім, незважаючи на її опір і прохання зупинитися, вчинив статевий акт, пов'язаний із вагінальним проникненням.

Популярність і зв'язки Ктиторчука не вплинуть на результат розслідування, а надалі й на вирок, сподівається начальник обласної поліції Андрій Нєбитов.

"Сумно те, що підозрюваним у зґвалтуваннях і розбещенні неповнолітніх стала така відома людина і, як кажуть, талановитий фотограф. Однак сподіваюся, що його популярність не вплине на об'єктивність розслідування. Ніякого тиску на слідчого і процесуального керівника не повинно бути. Дочекаємося результатів розслідування і потім рішення суду", – сказав Нєбитов.

Розслідування триває. Зараз правоохоронцям відомо про 6 постраждалих від дій фотографа. Припускають, їх може бути більше.

Святошинський районний суд Києва обрав фотографу Олександру Ктиторчуку запобіжний захід - два місяці за ґратами без права на заставу. У прокуратурі кажуть, що чоловік розбещував та ґвалтував неповнолітніх. Засідання в справі 56-річного фотографа зробили закритим. Він усі звинувачення відкидає.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування 12-річної і колективне розбещення: стало відомо про інших жертв зіркового фотографа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі