вівторок, 26 травня 2020 09:16

Згадав Врадіївку: Геращенко різко висловився про події в Кагарлику

Згадав Врадіївку: Геращенко різко висловився про події в Кагарлику
Двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції на Київщині підозрюють у зґвалтуванні 26-річної жінки. Фото: dbr.gov.ua

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко назвав ситуацію в Кагарлику, де поліцейські катували і зґвалтували жінку, жахливою і неприпустимою.

Він зауважив, що через події в Кагарлику дехто проводить паралелі з Врадіївкою, коли поліцейські побили і зґвалтували жінку. Але там злочин намагалися приховати, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування в Кагарлику: керувати поліцією відправили працівників обласного главку

"Сьогодні ніхто таких речей не приховує, є повна нетерпимість до подібних вчинків. Тому дії поліції були чіткі. На жаль, у сім'ї не без виродків. У поліції працює близько 130 осіб, і не всі з них відповідають високим моральним вимогам, які закон пред'являє поліції", - наголосив Антон Геращенко.

Обох поліцейських було затримано службою внутрішньої безпеки поліції. І на них чекає довге тюремне ув'язнення.

"Імовірно, в деяких людей щось перемикається в голові, а тому вони коять такі жахливі злочини. За це треба буде відповідати багаторічним сидінням у колонії, СІЗО", - наголосив Геращенко.

Підозрювані поліцейські 29 та 35 років перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Найближчим часом суд обере їм запобіжні заходи. Слідство наполягатиме на триманні під вартою без права на заставу. Голова Нацполіції Ігор Клименко звільнив поліцейських, усунув від виконання службових обов'язків керівництво відділу та прийняв рішення про розформування підрозділу Кагарлицького ВП.

Зараз ви читаєте новину «Згадав Врадіївку: Геращенко різко висловився про події в Кагарлику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі