четвер, 22 серпня 2019 15:23

Жертва замовного вбивства розповіла про спецоперацію

Жертва замовного вбивства розповіла про спецоперацію
Юлію Зайковську разом із матір'ю викрали під Києвом спеслужби. Їх "замовив" вітчим. Фото - скріншот

Юлія Зайковська, яку разом із матір'ю викрали під Києвом, підтвердила, що їхнє вбивство замовив її вітчим Олександр Головач. Проте завдяки спецоперації правоохоронців трагедії вдалося уникнути.

Жінка провела прямий ефір в Instagram і розповіла, що правоохоронці "викрали" їх ввечері 17 серпня. А потім інсценувала їхнє вбивство.

"Нас забрали СБУ і прокуратура міста Києва. Вони пояснили всю ситуацію. Є фото, голосові докази про замовне вбивство, яке мало відбутися в ніч на 18 серпня. Мене і мою матір замовили вбити в нашому ж будинку, де ми проживаємо. Замовником вбивства став мій вітчим, його дружина, подруга дружини та її чоловік, які і були посередниками", – розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Замовлена" жінка із Броварів наймала кілерів для вбивства колишнього чоловіка

Додає, що шокована таким вчинком вітчима і не розуміє, чому батьки вплутали її у свої розбірки.

"Найжахливіше, що це твій батько, який тебе виростив. Як би там не відбувалося у моїх батьків, я не вважаю, що я до чогось причетна. Тим паче, у чому винна моя дитина, яка б залишилася круглою сиротою? У неї не було б ні тата, ні матері, ні бабусі", – сказала Юлія.

Говорить, що пережила величезний стрес через цю ситуацію, і нікому такого не побажає.

31-річна Юлія Зайковська та її матір 53-річна Надія Головач виїхали на автомобілі з Броварів Toyota у напрямку столиці 17 серпня близько 20:00. Про зникнення жінок повідомив співмешканець Юлії Зайковської. За його словами, жінки перестали виходити на зв'язок за півгодини, як поїхали. Пізніше автомобіль знайшли неподалік Броварів. Поліцейські з'ясували, що жінок "замовив" колишній чоловік Надії,Олександр Головач. Тому інсценували зникнення та убивство жінок.

Зараз ви читаєте новину «Жертва замовного вбивства розповіла про спецоперацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі