субота, 06 червня 2020 16:42

Зеленський пояснив, чому не звільняють Авакова

Зеленський пояснив, чому не звільняють Авакова
Аресена Авакова не звільнятимуть доті, доки не закінчиться справа по вбивству Павла Шеремета REUTERS

Президент України Володимир Зеленський заявив, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має довести до кінця розслідування вбивства Павла Шеремета.

Про це він сказав під час зустрічі з журналістами в Заліссі. Президент каже, що розуміє протести, але переконаний, що міністр має довести до кінця гучні справи за які відповідає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арахамія не побачив великого мітингу проти Авакова

"Я розумію за що страйк. Чесно відповідав на це питання, якщо людина взялася за якусь сенсаційну гучну справу, вона повинна її довести і не повинна її кидати. Якраз, я боявся, щоб через звільнення Рябошапки у нас не виникло питань зі справою Гандзюк. Вона продовжилася ця справа і я думаю, що її доведуть до кінця і замовників буде посаджено за грати. Така ж ситуація з паном Арсеном Борисовичем. Я вважаю, що він повинен закінчити Справу Шеремета. Для суспільства він стейкхолдер цієї ситуації, він повинен її довести до кінця", - сказав Зеленський.

5 червня Верховна Рада розпочала засідання з вимоги відставки Арсена Авакова, зокрема, через події у Кагарлику та Броварах. Вдень у Раді зареєстрували проект постанови про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ. Документ вже підписали 56 нардепів.

Усі матеріали досудового розслідування щодо вбивства журналіста Павла Шеремета доступні для ознайомлення стороні захисту підозрюваних. Досудове розслідування тривало 1402 дні.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський пояснив, чому не звільняють Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі