пʼятниця, 11 червня 2021 14:49

Збирав інформацію та хотів влаштовувати диверсії - СБУ затримала завербованого військового
3

Військовий передавав інформацію та готувався до диверсій
Фото: СБУ
Військовий передавав інформацію та готувався до диверсій
Військовий передавав інформацію та готувався до диверсій

Окупанти завербували українського військового.

"Контррозвідники Служби безпеки України викрили та затримали військовослужбовця ЗС України. За даними досудового слідства, він був завербований підконтрольним спецслужбам РФ так званим міністерством державної безпеки ДНР", - йдеться в повідомленні СБУ.

За завданням кураторів він збирав і передавав інформацію про місця дислокації, сили та засоби аеромобільної бригади, яка бере участь у проведенні ООС. Військовий казав про готовність влаштовувати диверсії проти українських військових. Чоловік збирав зброю та засоби ураження. Їх знайшли під час обшуків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ спіймала російського агента: подробиці

Агента ворожої спецслужби затримали. Йому повідомили про підозру. Тривають невідкладні слідчі дії.

Агента спецслужб РФ, якого викрила контррозвідка СБУ, засудили до шести років позбавлення волі. Про це повідомила пресслужба СБУ. Зловмисник збирав розвіддані підрозділів Збройних сил України. Також він займався підготовкою теракту на одному з військових об'єктів у Маріуполі.

Зараз ви читаєте новину «Збирав інформацію та хотів влаштовувати диверсії - СБУ затримала завербованого військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі